AJ tanken Porsche 911 Turbo 996 Skovhoved benzintank Arne Jacobsen
© Anders Richter

Se fede superbiler hver søndag fra 6. maj

Har du lyst til at møde Bil Magasinet og opleve lækre superbiler? Så står vi igen i sommeren 2018 bag Supercar Sunday i København, Vejle og Viborg. Alle er velkomne, og det er gratis.

27. april 2018 af Mikkel Thomsager

Nu banker sommeren for alvor på døren, og det betyder også, at det er tid til Bil Magasinets Supercar Sunday. Det første arrangement finder sted i hos My Garage i Vejle. 

Som altid er Supercar Sunday et uforpligtende hyggemøde med andre, der har eller interesserer sig for superbiler. Har du en superbil eller noget andet spændende, så kig forbi til en snak med andre ligesindede. 

Hvis du bare gerne vil se lækre biler eller mødes med redaktionen fra Bil Magasinet, så er vi der – og vi forsøger at medbringe spændende biler hver gang.

Supercar Sunday kalender

6. maj – kl. 11-13

Vi åbner sæsonen i hos MyGarage i Vejle, hvor MyGarage er vært. Er det dårligt vejr, kører vi indenfor. Find MyGarage på Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst.

13. maj – kl. 10-12

Vi starter i København, hvor vi igen i år holder til i Olivers Garage, der har hjemme på AJ-tanken i Skovshoved. Oliver gi’r kaffe, hvis du har en sjov bil med. Find Olivers Garage på Kystvejen 24, 2920 Charlottenlund.

På søndage fra den 13. maj og fremefter holder vi til i Olivers Garage. Dog holder Bil Magasinet ferie i juli, hvilket gælder søndagene 15., 22. og 28. juli. Du er velkommen til at dukke op, Oliver gi’r stadig kaffe, men det er ikke garanteret af folk fra Bil Magasinet's redaktion vil ikke være til stede de pågældende datoer. 

Søndag den 19. august er der ikke adgang på grund af triathlon på Strandvejen.

2. september – kl. 11-13

Som i 2017 lukker vi sæsonen af i Viborg, hvor ExpoPartner lægger parkeringplads til. Find ExpoPartner på Vestervangsvej 8, 8800 Viborg.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...