Se alt det, du gik glip af til Supercar Sunday i Silkeborg i weekenden

Bil Magasinet og Lysdahl Simonsen inviterede i weekenden til Supercar Sunday på Jyllandsringen. Hvis du ikke selv nåede det, så se alle de fede biler i galleriet hér!

29. april 2019 af Anders Richter

Bil Magasinet og Lysdahl Simonsen inviterede i weekenden til årets første Supercar Sunday arrangement, som blev afholdt ved FDM Jyllandsringen udenfor Silkeborg. Vejret var skønt, bilerne nypolerede, og kaffen var rygende varm. Hele pladsen foran Jyllandsringen var fyldt med spændende sportsvogne og klassikere, og hundredevis af biltosser var mødt op for at starte sæsonen op med et dækspark eller to.

Vi har samlet lidt billeder fra arrangementet i dette galleri!

Fotos leveret af Ditte M. Hansen.

Ferrari 430 Scuderia

Lysdahl Simonsen havde taget en perlerække af fede biler med. Bl.a. denne Ferrari 430 Scuderia, en McLaren 650S og en Aston Martin DB11. 

Porsche 918 Spyder

Der blev også plads til en vaskeægte hyperbil i form af denne Porsche 918 Spyder, som du tidligere har kunnet læse om i Bil Magasinet i vores store nr. 300 jubilæumsnummer.

BMW 850i

Scanleasing havde medbragt en rigtig fin klassiker i form af denne BMW 850i. 

Fiat 500 Jolly

En af de biler som fik allermest opmærksomhed var dog langt fra en superbil. Det var nemlig denne Fiat 500 i den sjældne Jolly-udgave med markise-tag og pileflet på sæderne.

Honda Integra Type R

En af de helt store fremtidige klassikere (i hvert fald, hvis du spørger os) er denne Honda Integra Type R, der æder omdrejninger, som vi andre spiser wienerbrød. 

Porsche 930 Turbo

Læg mærke til nummerpladerammen. Episk!

Ferrari F430

Et par stejlende hingste var også mødt op. Denne Ferrari F430 så fantastisk ud i sin sølvfarvede kulør og med rødt læder. 

DeLorean DMC-12

Et sæt mågevinger ankom til Jyllandsringen i form af denne DeLorean. Det er altså bare en fed bil...

... og stilen blev kørt helt ud med den fede Marty McFly-kasket, der lå på midterkonsollen. Back to the Future rules!!!

Porsche 911 Carrera S

Bil Magasinet havde taget en bilnyhed med i form af den splinternye Porsche 992, som netop er landet hos de danske forhandlere. Den blev inspiceret grundigt af de fremmødte. 

Ferrari 488 Pista Spider

Den nye Porsche 992, kom dog lidt til kort, da den mødte sin sidemand i form af den helt nye Ferrari 488 Pista Spider, som har 710 hk fra sin V8-motor med biturbo. 

Porsche Cayman GT4 & Honda Civic

Dette billede opsummerer meget godt, hvor mange forskellige typer af biler, der var mødt op til årets første Supercar Sunday.

Mercedes-AMG GT 63 4-door

Den nye stjerne med et AMG-logo på siden er en brutal basse med plads til fire. Den formåede at nedstirre alle omkring den: "Kom bare an!"

Lotus Exige & Porsche Boxster

Hvis du har brug for en trackdaybil, findes der ikke et bedre køretøj end Lotus Exige. Er du mere til åben sommerkørsel, er en brugt Porsche Boxster også en god mulighed.

Audi RS4

Et sæt matchende Audi RS4 var blev sænket grundigt og monteret med mørke fælge. De så godt ud, og de rullede tungt på asfalten. 

McLaren 675LT & Aston Martin DB11

To briter stod og spejdede mod deres tyske konkurrenter. 

Mercedes-AMG GT S

Bil Magasinet og Lysdahl Simonsen siger tak til alle for en fantastisk dag med masser af bilsnak, kaffe og dækspark. 

Supercar Sunday fortsætter på sjællandsk jord fra næste søndag og frem. Læs mere herunder. 

Supercar Sunday 2019

Efter premieren i Silkeborg, fortsætter Supercar Sunday-sæsonen fra 5. maj traditionen tro hver søndag fra 10.-12. hos Olivers Garage på AJ Tanken i Skovshoved.

26 maj bliver et fælles-arrangement med Maserati/Ferrari importøren Formula Automobile i Lyngby, hvor Supercar Sunday starter kl. 10.00. Kl. 11.30 kører alle til Olivers Garage, hvor kaffen er skiftet ud med et sandwich-tilbud. Arrangementet hos Formula Automobile kræver tilmelding. Find den her.Deltagelse hos Olivers Garage kræver ikke tilmelding.

Dog holder Bil Magasinet ferie i juli, hvilket gælder søndagene d. 11., 18. og 25. juli. Du er velkommen til at dukke op, Oliver gi’r stadig kaffe, hvis du har en superbil med, men det er ikke garanteret, at redaktionen vil være repræsenteret.

Søndag den 18. august er der ikke adgang på grund af Triathlon på Strandvejen.

Find Olivers Garage på Kystvejen 24, 2920 Charlottenlund.

8. september slutter vi sæsonen af hos Expo Partner i Viborg (Vestervangsvej 8) fra 11.-13.

I november har vi et nyt vinter-arrangement hos Strøjer Samlingen

Overskriften er stadig Supercar Sunday, men her stiller Støjer Samlingen med alle superbilerne. Mere om dette senere.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...