Citroen
© bilmagasinet.dk

Så meget er din bil steget i pris

Priserne på brugte biler er steget siden marts. BilBasen - Dit Bilmarked har kigget på de mest solgte

5. november 2009 af Jan Lang - BilBasen

Alle de mest handlede biler er steget i pris siden marts. Forhandlerne melder om besvær med at skaffe biler nok, og nogle steder i branchen er der optimisme. Det går ikke så ringe for mange.

Som privatperson kan det være en fordel at sælge sin bil nu, da priserne kan komme under pres, når leasingselskaberne skubber de biler, de får ind på udløbne kontrakter, ud på markedet.

Lige nu er der med andre ord en gunstig situation, der meget vel kan være for en begrænset periode. Selvfølgelig kommer markedet fra en bølgedal, men det er alligevel en del, når en gennetsnitlig Berlingo stiger med næsten 10 pct. - og den er ikke den eneste der er i det leje.

Det er især firmabilerne og MPV-modellerne, der er steget mest i pris. en VW Touran er steget 18.000 kroner. En Toyota Corolla Verso det samme, mens Ford Mondeo er steget 12.000 kroner og en Skoda Octavia er steget 14.000 kroner. De mindre klasser er også gået op i pris. En Peugeot 206 er blevet 8.000 kroner mere værd. En Skoda Fabia 6.000 kroner, det samme som prisforøgelsen på en Skoda Fabia.

Der er ikke nogen af de 23 biler som BilBasen - Dit Bilmarkedet har kigget på, der ikke er steget i pris.

Du kan sætte din bil til salg her.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...