Rygtebørsen: Danske Henrik Fisker og Apple samarbejder

Flere udenlandske medier beretter om, at danske Henrik Fisker og Apple har gang i et spændende samarbejde. Vi har samlet de seneste rygter i artiklen hér.

4. juli 2017 af Mathias Brandt

I sidste månede meddelte Apple's direktør, Tim Cook, at Apples bil-projekt var definitivt dødt. Planen om at udvikle en bil fra bunden af, er ganske enkelt blevet skrottet. Med til den planlagte bil, hører en masse avanceret selvkørende teknologi, som allerede var langt i udviklingen. Ifølge The Detroit Bureau, har Apple ingen planer om at lade denne teknologi gå til spilde. De er i stedet på udkig efter en donerbil. 

Det er her, danske Henrik Fisker’s firma kommer ind i billedet. I sidste måned skrev vi om, at Henrik Fisker netop havde lanceret sin nye elbil Fisker Emotion. Planerne for Emotion er store og idéen om, at Henrik Fisker skulle gå sammen med Apple i den udvikling virker ikke helt utopisk.

Her ses den nye Fisker Emotion ude foran Apple's hovedkvarter i Silicon Valley

Rygter skal altid have noget at leve af, og det fik de i den grad, da Henrik Fisker mødte op med sin nye Emotion foran Apples hovedkvarter i Silicon Valley. Fisker skulle eftersigne være blevet inviteret af Apple til at vise bilen frem. Bilen kørte over 600 km fra Fiskers hovedkvarter i Irvine i det sydlige Californien til Silicon Valley. En tur, som skulle kunne klares på en enkelt opladning – Fisker Automotive lover nemlig, at den kan køre ca. 640 km på en opladning.

The Detroit Bureau har forsøgt at få en udtalelse fra Apple, som dog ikke er vendt tilbage. Ligeledes puster Henrik Fisker til mystikken ved at nægte at udtale sig om samarbejdet. Om det er et klassisk mediestunt, eller han ret faktisk har fået mundkurv på, må tiden vise. Men det ville været lidt af et scoop, hvis danske Henrik Fisker kunne udstyre sine biler med Apple-teknologi.  

Vi holder jer opdateret.

Måske er du interesseret i...