Porsche 911 Turbo S Embraer Phenom 300E
© Embraer

SWEET, mængderabat: Køb 'Duetten' og spar en formue!

Hvis du overvejer at købe et privatfly, når nu SAS ikke vil flyve dig, så læs med: Nu kan du kombinere købet med en Porsche 911 Turbo S

14. november 2020 af Frederik Hauschildt

Spotvare 'Duet'

Porsche og den brasilianske flyproducent Embraer er gået sammen om at lave årtiets handel for dem, der kan følge med. Du kan nemlig kombinere købet af en Embraer 300E privatflyver med en matchende Porsche 911 Turbo S, der kun produceres i 10 eksemplarer. 

Porschen figurerer i en matchende metallak, med de øverste 2/3 malet i Platinum Silver, og den nedre 1/3 i Jet Grey. Til at bryde de to farver, er striber, gjort i henholdsvis Brilliant Chrome og Speed Blue.

Porsche 911 Turbo S Embraer Phenom 300E
© Embraer

Pilot-detaljer alle steder

For at tætne båndet mellem din bil og dit fly endnu mere, får Porschen også malet flyets registreringsnummer på undersiden af vingen og på siden af nøglen. 

Få det originale, trykte danske bilblad med historier som den her ind af din brevsprække hver måned senest dagen før, magasinet udkommer (det er billigere, end du tror) 

Hvis man tager det medfølgende dække med 'Remove Before Flight' mærker af, mødes man af en masse detaljer, som kun findes på denne udgave af 911: 

Porsche 911 Turbo S Embraer Phenom 300E
© Embraer

Kigger man på trimmen omkring vinduerne og indsugningen, finder man en Brilliant Chrome farve. Åbner man døren, vil man lægge mærke til et lysende 'NO STEP' skilt i bunden af døråbningen. 

I interiøret fortsætter sammenkoblingen mellem bil og fly, hvor det Sport Chrono stopur Porsche monterer centralt i deres instrumentbræt, også har en kunstig horisont som man ville finde i en rigtig flyvemaskine.

Porsche 911 Turbo S Embraer Phenom 300E
© Embraer

Porsche Design godter

Du får naturligvis også et starter-sæt med, til din første rejse med privatfly. Sættet indeholder en weekendkuffert og to tasker, alt i en grå-sort farvekombination, der matcher både flyet og bilen.

Sættet kommer også med et tilhørende limited-edition ur: Et 1919 Globetimer UTC ur i samme farvekombination som bagagen, flyet og bilen.

Porsche 911 Turbo S Embraer Phenom 300E

Kuffert-sættet er prydet af Embraer-logo'er

© Embraer

Og nu til tallene...

Bilens performance er uændret: 650 hk fra en 3,8 liters 6-cylindret dobbelt turboladet benziner. Præcis som vi kender det. Det skyder den fra 0-100 km/t på 2,6 sekunder, og når en topfart på 330 km/t. 

Bevares, det er da hurtigt, men når man har en Embraer, der kan nå helt op på 860 km/t, altså 80% af lydens hastighed, så blegner alt andet.

Men nu til mavepusteren: Prisen.

Skulle det interessere med et privatfly og en Porsche, så løber sættet altså op i næsten 11 mio. amerikanske dollars. I Danmark er det lige knap 70 mio. kroner, og så er der hverken rørt ved registrering af flyvemaskine eller bil.

Porsche 911 Turbo S Embraer Phenom 300E
© Embraer

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...