Pagani Huayra Imola

Gisp! Pagani lancerer nu et bæst af en hyperbil til 37,4 mio. kr...

Italienske Pagani har netop introduceret en ny model ved navn Huayra (vi kan heller ikke udtale det...) Imola, og den har en V12-motor fra AMG med 827 hk og 1.100 Nm!

18. februar 2020 af Christian Birkekvist

Velkommen til Pagani Huayra Imola

I september sidste år annoncerede Pagani deres nye superbil, Huayra Imola. Den er seneste variant af Huayra. Opkaldt efter den berømte Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari racerbane i Imola, Italien. 

Pagani Huayra Imola

Produceret i 5 eksemplarer

Pagani går efter ekstrem sjældenhed her, da der kun bliver produceret fem biler i alt. Alle fem er allerede blevet solgt. Længe har Huayra Imola været omgærdet af mystik, men nu får vi endelig nogle saftige specifikationer.


Pagani Huayra Imola

V12 fra AMG

Under kølerhjelmen finder man en V12, 6-liters biturbo motor, der er udviklet af Mercedes-AMG. Med 827 hk og 1,100 Nm må man sige Mercedes-AMG har leveret det de skulle og skabt en bister karl. Det gør også Huayra Imola 36 hk og 50 Nm vildere end Huayra BC Roadster. Derudover får Pagani også en 7-trins automatgearkasse.

Er du vild med hyperbiler, så husk at købe et abonnement på Bil Magasinet, hvor vi sætter en ære i at komme bag rattet af nogle af verdens mest eksklusive og hurtigste køretøjer. Lige nu får du 3 blade for kun 99 kr. Så hvad venter du på?

Pagani Huayra Imola

Koster 37,4 mio. kr.

Karrosseriet har også fået en omgang, der gør det endnu mere aerodynamisk end tidligere Huayra-varianter. Pagani Huayra Imola har en totalvægt på 1,246 kg. Den har fået en mere aggressiv diffuser end tidligere og større luftindtag. Prisen lyder på knap 37,4 millioner kr. (5 millioner euro) – og det er vel at mærke uden danske afgifter...

Kan du huske dengang vi interviewede danske David, som har fået en Pagani Zonda opkaldt efter sig? Læs artiklen hér!

Pagani Huayra Imola

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...