Audi e-Tron

Oplev elbilen Audi e-Tron til Supercar Sunday

I weekenden inviterer Bil Magasinet til Supercar Sunday i Skovshoved, hvor du bl.a. kan komme helt tæt på den nye Audi e-Tron elbil. Og det er ikke det eneste, vi har med.

4. maj 2019 af Anders Richter

Årets første Supercar Sunday på AJ Tanken

Søndag afholder Bil Magasinet årets første Supercar Sunday på Sjællandsk jord. Som altid foregår det hos Olivers Garage i Skovshoved, der hører til i den gamle tankstation tegnet af Arne Jacobsen, og det er fra kl. 10-12. 

Supercar Sunday er et sparke-dæk-træf af den uformelle slags, og du er velkommen til at tage din egen spændende bil med. Hvis du gør, kvitterer vi med en kop gratis kaffe. Du er dog også velkommen til at møde op uden bil, hvis du hellere vil savle lidt over de andres. 

Audi e-Tron

Audi e-Tron kommer!

Redaktionen har dog også et par køretøjer med fra testgaragen. Én af dem er den nye Audi e-Tron, som du altså kan opleve i levende live til Supercar Sunday i morgen søndag. Bilen er netop landet i Danmark, og dette er altså et af de allerførst producerede eksemplarer. Så hvis du er Audi- eller elbilsentusiast, kan du glæde dig til at se den. Vil du hellere have bulder og brag, har vi dog også noget til dig. Du kan se bilen i videoen herunder!

Renault Megane RS Trophy

Vi har nemlig også den helt nye og hårdkogte Renault Megane RS Trophy med, og det er altså et bistert bæst, som har en fremragende motorlyd. Lyt selv, til Supercar Sunday på søndag. Arrangementet foregår fra kl. 10-12 på AJ Tanken i Skovshoved, og som altid er det helt gratis at deltage. 

Vil du gerne se billeder fra sidste uges arrangement, der foregik på Jyllandsringen, kan du se et kæmpe galleri fra dagen lige hér!

Vi ses i morgen søndag på AJ Tanken!

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...