BMW 3-serie Touring tilbud stationcar nytår kampagne 2018
© Fotocollage

Nytårskampagner: Her kan du spare mest hos bilforhandlerne

Der er masser af gode tilbud hos bilforhandlerne først på året – vi har samlet nogle af de kampagner, hvor der kan spares mest.

5. januar 2018 af Frederik T. Frey

De første par weekender af det nye år byder traditionen tro på nytårskur med tilhørende kampagner og tilbud hos de forskellige bilmærker og -forhandlere. Vi har samlet fire eksempler, hvor der er store summer at spare på den ene eller anden måde.

Nogle steder er der tale om besparelser på selve bilens pris, mens der andre steder følger ekstraudstyr med enten uden merpris eller for en sænket pris.

Ford Mondeo Ecoboost blå front nytår kampagne tilbud 2018 besparelse spare penge

Én bestemt Ford Mondeo-variant er nedsat med 85.888 kr.

Store besparelser hos Ford

Ford har kampagnetilbud på flere modeller – bl.a. på rummelige S-Max og Galaxy. Den største besparelse er dog på Mondeo.

En Ford Mondeo 2,0 Ecoboost med 240 benzinhestekræfter og automatgear i stationcarkarrossen er nedsat med 85.888 kr. Prisen ifm. nytårskampagnen er på 418.035 kr.

Se Ford's kampagner her.

Mercedes kampagne 2018 tilbud c-klasse sølv grå forfra front sving

Mercedes kører kampagner på flere modeller – bl.a C-klassen.

Mercedes har nytårstilbud på flere modeller

Hos både stort som småt er der penge at spare hos Mercedes. Der køres kampagner og tilbud på både A-klasse, CLA og ikke mindst C-klasse.

Den største besparelse finder vi på C 200 Edition C Plus, der med de nye kampagnepriser kan erhverves for 479.000 kr. Lommeregneren hos tyskerne har udregnet, at det er en besparelse på hele 110.932 kr. på C-klassen med bl.a. 9-trins automatgear, business-navigationspakke og sikkerhedsudstyr i form af Distronic.

Se Mercedes' kampagner her.

Alfa Romeo Giulia blå profil nytår kampagne tilbud sedan automatgear besparelse spare penge

Alfa Romeo Giulia med dieselmotor er en del af en aktuel kampagne, hvor der kan spares over 100.000 kr.

Smæk på Alfa Romeo Giulia

Også italienerne vil være med. På en særlig Fiat 500 White Edition får man kastet udstyr i nakken for en værdi svarende til 34.500 kr.

Men må det hele godt være lidt sjovere, vil den lokale Alfa Romeo-forhandler gerne give dit lidt nytårs-rabat på en lækker Giulia. Alfa har et begrænset antal Giulia'er med 2,2-liters dieselmotor, 180 hk og automatgear på tilbud. Napper du én med udstyrsniveauet "Super" lyder besparelsen på 112.000 kr. ift. almindelig listepris.

Se Alfa Romeo's kampagner her.

BMW 3-serie touring front stationcar nytårskur tilbud kampagne besparelse spare penge 2018

BMW kører kampagner på både 3-serie Touring og 118i med automatgear.

BMW sænker priserne på 1-serie og 3-serie

Ifølge vores overblik, der er lavet i uge 1, er det hos BMW, at den største besparelse kan findes.

Køber du en BMW 320d Touring Aut. Executive lyder besparelsen på hele 183.305 kr. Bilen koster 408.365 kr. Til sammenligning koster en 320d Touring med Advance-udstyr og uden automatgear 536.095 kr. ifølge listeprislisten før nytårskampagnen.

BMW 118i Aut. 5-dørs hatchback får også et prishak – sådan én koster nu 296.062 kr., hvilket er en besparelse på 66.711 kr.

Se BMW's kampagner her. 

VW Tiguan 4x4 4motion tsi nytårskampagne tilbud 2018 suv rød front sne vinter besparelse spare penge

VW Tiguan 1,4 TSI fås som nytårskampagne med 4Motion-firehjulstrækket uden merpris.

4X4 uden merpris på Tiguan

VW har valgt bl.a. at køre en kampagne på deres Tiguan-model. Nærmere bestemt 1,4 TSI'eren med 150 benzinhestekræfter. Køber man den, får man firehjulstrækket, 4Motion, med uden beregning – en ting der under normale omstændigheder koster 48.500 kr.

Derudover køres der også kampagner for DK-pakken på den nye Golf.

Se VW's kampagner her.

Alle tilbud i denne artikel er indhentet i uge 1 2018 – sørg altid for at tjekke hos din lokale forhandler, om kampagnen fortsat er aktiv, og bilerne ikke er udsolgt. Besparelserne er alle oplyst af enten en forhandler eller importøren.

Måske er du interesseret i...