© Søren Juul

Ny onlinetjeneste vil gøre det nemt og billigt at sælge en brugt bil

Målet med det nystiftede solgt.com er at gøre det muligt for private at sælge deres bil på en hurtig, smidig og pristransparent måde - også for dem, der ikke ved noget om biler

23. september 2019 af Steen Bachmann


Solgt.com er et nyt koncept målrettet forbrugere, der vil sælge deres bil nemt og hurtigt. Tjenesten vil blive markedsført under sloganet "Sælg bil uden bøvl" i løbet af efteråret. Vi fyrer fem hurtige spørgsmål af til Susanne Schimmel, der er adm. direktør i Solgt.com.

Hvordan fungerer det?

"Ved hjælp af meget få oplysninger om bilen udregner en intelligent prisrobot bilens værdi. Forudsat at bilen er, som man kan forvente i forhold til alder og kilometer, kan man som forbruger vælge at sælge sin bil hos én af de 150 Solgt.com-forhandlere i Danmark. Det kræver ganske få indtastninger om bilen, en aftale om fremvisning hos Solgt.com, som man selv vælger, samt indlevering af bilen med nøgler og registreringsattest. Pengene står på kontoen indenfor 48 timer. Hvad enten man sælger eller ej, er servicen gratis."

Bilen vurderes hos en forhandler

Hvordan kan I garantere en minimumspris for en brugt bil uden at se den?

"Der vil naturligvis være biler, hvor der skal tages højde for eksempelvis buler, skrammer eller en forrude, der skal skiftes. For at kunne give en endelig pris, skal forbrugeren derfor booke tid til en vurdering hos vores landsdækkende netværk af forhandlere. Skulle der være en skade eller defekt på bilen, vil prisen blive justeret. Omvendt kan en særlig velholdt eller ekstraordinært veludstyret bil ende med, at prisen bliver justeret opad."

Susanne Schimmel direktør Solgt.com
Susanne Schimmel, adm. direktør i Solgt.com© PR


Kan alle sælge en bil på den måde - også uden at vide noget om biler?

"I meget høj grad! At sælge sin bil via Solgt.com kræver intet forudgående kendskab til biler. Servicen eliminerer også den frygt, som nogle forbrugere kan have i mødet med forhandleren. Ofte er det nemlig sådan, at bilforhandler har alle kort på hånden i form af indgående kendskab til brugtvognspriser. Men Solgt.com sikrer en fair og transparent prissætning, som forbrugeren kan have tillid til."

Hvor stor betydning har convenience for tjenesten?

"Convenience er hele omdrejningspunktet for Solgt.com. Mange forbrugere orker nemlig ikke at sælge deres bil, eksempelvis til en privat køber, for det kræver et utal af fremvisninger, prisforhandlinger og en hel del papirarbejde."

Læs mere, og få vurderet din bil på solgt.com.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...