Ny Netflixfilm: Skurkene kører Mercedes - men hvad kører helten?

Det går vildt for sig i den nye Netflixfilm The Grey Man. Der er eksplosioner, høj fart og action for alle pengene, men der er også en finurlig detalje på bilområdet.

1. august 2022 af Emma Steensen

Audi er officielt bilmærke

Skurkene vælter ind fra højre og venstre og der falder en bygeregn af kugler ned over helten Sierra Six, der behændigt afværger mordforsøg efter mordforsøg. 

Alt i alt en klassisk actionfilm med spektakulære eksplosioner og vilde biljagter, men samtidig er tale om et sandt good guy/bad guy kompleks, når man ser nærmere på de valgte køretøjer til henholdvis helte og skurke. 

Audi er nemlig officielt bilmærke og samarbejdspartner på den nye film fra Netflix der udkom d. 22. juli under navnet The Grey Man. 

Derfor er det måske ikke så mærkeligt, at alle de onde gutter, der er ude efter vores helt, kører overvejende i henholdsvis Mercedes G-Wagon og Mercedes Sprinter, når det tunge artilleri hives frem. 

Sjove detaljer for det skarpe øje

Vores helte kører derimod helst kørende i elektriske Audier, som Audi RS e-tron GT og Audi Q4 Sportback e-tron. Man finder dog også Audi RS 7 Sportback og Audi R8 Coupé i filmen, men når det går vildest for sig, er det eksempelvis den røde Audi Q4 Sportback e-tron der overlever en regulær gennemhulning og desuden formår at ræse fra stedet i høj fart. 

Med fare for at spoile en lille detalje, kan man med fordel lægge mærke til hvad der sker efterfølgende når én af skurkene vælger at sætte sig bag rattet i en af de sporty Audier.

Udover selve filmen kommer også en digital kortfilm, hvor vi ser agenten Dani Mirandas lære sin Audi Q4 Sportback e-tron ordentligt at kende. På den måde skulle vi som seere også kunne blive lidt mere fortrolige med, hvad det er for en bil det drejer sig om. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...