Ny hjemmeside samler klassiske biler til salg i Danmark

Klassikermarkedet.dk fokuserer på biler over 20 år i konkurrence med de store, danske salgshjemmesider.

23. september 2021 af Mikkel Thomsager

God til de gamle biler

Hvis du vil finde en brugtbil, går du på bilbasen.dk eller biltorvet.dk. Men de to store, danske brugtbilsites er ikke gode til klassikere. 

Det er baggrunden for et nyt brugtbilsite, der udelukkende annoncerer for youngtimere, klassiker og veteraner.

Klassikermarkedet.dk hedder sitet, som er startet i samarbejder i bilbranchen. Bag det står Michael Degn, der senest har fået Steen Hansen som medejer i projektet. 

Steen Hansen har en fortid som layouter på Bil Magasinet, men de senere år har han beskæftiget sig med andre online opgaver, og ikke mindst sit eget site, oldnewsclub.com, som er et site på engelsk om klassiske biler og vintage accessories.


Fremtidssikring af klassikermarkedet

De to har indgået samarbejder med flere velkendte medier, branchenetværk og forhandlere, for at få luft under det nye projektet, som køber ind i den generelle vækst på markedet for klassiske biler i Danmark i øjeblikket.

Det er også interessant for følgeindustrien i form af værksteder, opretning og reservedele. Den udvikling kan i nogen grad kompensere for det fald i følgeomsætningen, som elbilerne kommer til at medføre.

Målet med Klassikermarkedet.dk er, at samle annonceringen af youngtimere, klassiker og veteraner ét sted. Klassikermarkedet.dk indeholder udover biler også motorcykler, knallerter og brugte reservedele. 

Steen Hansen er tidligere layouter på Bil Magasinet, og han har ikke glemt bilerne

Mindst 20 år gammel

I alle tilfælde er grundreglen, at alle annoncerede køretøjer skal være mindst 20 år.

”Vi analyserede markedet for køb og salg af klassiske biler og konstaterede, at der manglede en platform for klassiske køretøjer. De store giganter koncentrerer sig om nyere biler, og her drukner de klassiske biler desværre i mængden af hverdagskøretøjer. 

Var man interesseret i en klassisk bil, skulle man besøge 6-8 forskellige hjemmesider for at se, hvad der var til salg. Det problem satte vi os for at løse”, siger Michael Degn, som hurtigt har fået vind i projektet.

På under et år, er Klassikermarkedet blevet den online 
markedsplads, med flest klassiske biler til salg i Danmark, og det fokuserede model, gør den lettere at bruge, end kurrenternes.

Michael Degn (t.v.) og Steen Hansen står bag klassikermarkedet.dk

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...