Ny dansk bil-podcast er befriende uhøjtidelig og underholdende

Bilklubben er Danmarks nye bil-podcast, som vil skabe en klub for alle med bare den mindste interesse for biler. Vi har lyttet til de to første afsnit, og vi glæder os allerede til det tredje.

12. marts 2021 af Mathias Brandt

Fire bil-passionerede danskere har sat sig det mål at skabe en klub, hvor alle bilglade danskere er velkomne. Resultatet er en ny podcast kaldet Bilklubben. Faste læsere af Bil Magasinet vil sikker bide mærke i navnet på den ene af værterne, Anders Richter, som er vores gamle kollega. Han skiftede bilskriverierne på Bil Magasinet ud med en hverdag blandt Ferrari'er hos den danske Ferrari-importør, Formula Automobile. Udover Hr. Richter består klubben af komiker og tv-vært Anders Breinholt, bilanmelder Christian Grau og "brugtvognsforhandler" Nils Petter Bro.

“Det her er ikke en eksklusiv klub for folk, der har råd til dyre biler. For én gangs skyld er alle velkomne – fra Fiat Punto til Ferrari,” fortæller Bilklubbens vært, Anders Breinholt. 

Vi har været et smut på iTunes og lyttet til de to første programmer, der ligger klar. Som ny lytter kan man glæde sig til en times bilunderholdning af bedste skuffe.

De fire herre bidrager på hver sin måde til en variation, man tit har savnet i en dansk podcast om biler.

"Vi prøver at lave en podcast med mere variation. Både i værter, men også historier og ikke mindst de forskellige segmenter. Samtidig prøver vi også at give podcasten et mere professionelt udtryk i form af en fast jingle og forskellige andre radiotekniske greber, som gør den lidt mere lækker at høre på i længden," fortæller Anders Richter. 

Minimum 10 times underholdning

Hvis alt går efter planen, kan vi glæde os til mindst 10 afsnit af Bilklubben i første sæson og at dømme ud fra, hvordan danskerne har taget imod Bilklubben, tør vi godt love, at de fortsætter. I skrivende stund er Bilklubben nr. 4 på Itunes i Danmark. 

I de to første afsnit har der været en god blanding af forskellige typer historier og indslag. Der er ingen tvivl Anders Richter sidder tungt på posten, når det kommer til seriøst bilnørderi – og det er også ham der har fået den utvivlsomme ære af at være podcast'ens quiz-mester. 

Vi har forsøgt at få dem til at afsløre lidt af det, vi kan glæde os til i de kommende afsnit. 

"Vi kommer i hvert fald til at tale meget mere om biler, og så kommer vi også til at interviewe en masse spændende bilfolk fra Danmark, om alt lige fra politibiler til et køretøj fra en meget kendt, gammel dansk film." afslører Anders Richter. 

Hvis du vil lytte til Bilklubben podcast kan du finde alle afsnittene på iTunes eller Spotify

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...