Nu kan du bestille din næste bil fra sofaen

Du behøver ikke forlade stuen hvis du vil shoppe bil... Alt kan nemlig snildt klares fra computeren

8. marts 2018 af Bil Magasinet

Ifølge EU-kommissionens årlige DESI-rapport fra 2017 er Danmark et af det mest digitaliserede lande i EU. 94 % af danskerne er online, og i EU er danskerne de mest aktive på internettet vurderet i forhold til brugen af shopping, netbank og onlineindhold som video, musik, spil etc. Hele 84 % af danskere, der er online, bruger også internettet til shopping.

Volkswagen vil være der, hvor kunderne er. Om det er ude hos den lokale Volkswagen-forhandler eller på diverse digitale platforme. Volkswagen vil smelte den digitale og analoge kundeoplevelse sammen, og et eksempel på dette var da vi i slutningen af 2016 introducerede muligheden for at købe en Up på nettet. Med få klik kunne man erhverve sig en ny Up og få den leveret indenfor 10 hverdage.

”Vi kan se forberedelsen inden besøg i forretning eller værksted og digital selvbetjening vinder frem for vores kunder. Mange kunder har i dag inden et besøg benyttet vores car configurator, booket tid på værksted online eller benyttet andre digitale løsninger. Derfor er det nærliggende at tilbyde endnu mere convenience til kunder, der ønsker at privatlease populære modeller som f.eks. Golf"

siger Michael Stein, Head of Marketing Semler Distribution.


Derfor introducerer Volkswagen privatleasing online af Golf. I 2017 valgte ca. 40 % af kunderne at lease deres Golf, og med Golf privatleasing online har vi nu givet kunderne endnu en mulighed for nemt og bekvemt at blive kørende i en ny Golf. 

Med mindre end 10 klik med computermusen har kunden hurtigt og nemt valgt sin nye Golf, der vil blive leveret indenfor 10 dage. Kunden har mulighed for at vælge mellem de mest gængse Golf-modeller, hvilket vil sige en 5-dørs Golf med 125 eller 150 hk 1,4 TSI i enten Comfortline eller Highline-versionen. For at kunne tilbyde den korte leveringstid på 10 dage er der tale om lagerbiler. Når kunden går ind på onlineleasing på Volkswagens hjemmeside og vælger den ønskede Golf, vil vedkommende med det samme blive meddelt, om den specifikke model er på lager og kan leveres. 

Herefter skal kunden blot vælge, hvornår bilen ønskes udleveret og hos hvilken forhandler, samt hvilket forsikringsselskab kunden ønsker at benytte. Herefter får kunden tilsendt en bestillingskvittering og den videre dokumentbehandling sker digitalt, så du blot skal hente bilen hos forhandleren.

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.