Foto: Bøttern Film

Nu bliver MyGarage også mekka for polering af din specialbil

MyGarage i Vejle vokser, og seneste tiltag er at et af Danmarks førende klargøringsfirmaer nu også flytter ind på adressen. Læs meget mere hér!

20. februar 2020

My Garage i Vejle er blevet Jyllands helt store bilmekka, og i øjeblikket er de inde i en rivende udvikling, hvor de både vokser i antallet af kvadratmeter, men også i antallet af firmaer, som flytter ind på lokationen. 

Det nyeste tiltag er, at en af Danmarks førende eksperter i polering og klargøring flytter ind på adressen. Carcare by Oxholm hedder firmaet, som indtil nu har haft til huse i Horsens. Men fra april foregår poleringsarbejdet altså hos MyGarage.

”En stor del af vores kundegruppe findes hos My Garage og vi har allerede et rigtigt godt samarbejde med både private bilejere, som har biler stående til opbevaring, partnere i huset som formidler biler til salg og ikke mindst værkstederne. Det giver derfor rigtigt god mening for os at tage en aktiv del i partnerskabet. Men ikke alene det, så betyder flytningen også, at vi får mulighed for mere plads og derved kan vi udvide vores aktiviteter og imødekomme den stigende efterspørgsel – uden at gå på kompromis med kvaliteten”, forklarer Lars Oxholm Jensen, som også afholder kurser for private, som vil blive bedre til at holde bilens lak skarp og frisk.  

Lars Oxholm (tv.) flytter fra april sin polerings- og klargøringsvirksomhed ind hos My Garage i Vejle, hvor Lars Bjørnbak (th.) er direktør. 

My Garage vil have den højeste kvalitet

Hos My Garage ser man også frem til udvidelsen: ”Det er essentielt at vores kunder oplever den højeste kvalitet her hos os” fortæller direktør i My Garage, Lars Bjørnbak og fortsætter: 

”Vi tilbyder ikke bare alt indenfor den automotive verden indenfor ét tag – men alt det bedste. Derfor er vi glade for at byde vores nye partner velkommen her i huset. Carcare by Oxholm udfører et arbejde i særdeles høj kvalitet og med en passion, som i høj grad afspejles i det færdige resultat.”

Carcare by Oxholm ejes af laknørden (ja, det kan man faktisk godt være!) Lars Oxholm, og han har speciale i lakkorrektion, rens af interiør, lugtsanering, langtidsforseglinger, samt andre former for overfladebeskyttelse. Firmaets fokus er ikke at kunne ekspedere flest mulige kunder i løbet af en arbejdsdag, men at opnå det bedst mulige resultat med den pågældende bil under lup.

Noget vi selv har fået lov at opleve på redaktionen. Senest med redaktionschefens Porsche 996 Turbo, som fik en tur af netop Lars Oxholm. Det kan du læse mere om hér!

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...