© bilmagasinet.dk

Yngre biltosser kommer gratis ind

Børn under 14 år kommer gratis til Copenhagen Historic Grand Prix

4. juni 2009 af Steen Bachmann

Copenhagen Historic Grand Prix køres 1.-2. august i Fælledparken i København, og i år vil arrangørerne lokke yngre generationer af biltosser til.

Hver voksen tilskuer må tage ét barn under 14 år gratis med ind. Invitationen gælder almindelige entrébilletter og derved kan f.eks. et forældrepar med 2 børn komme til race i Fælledparken for 600 kroner ialt. Set i lyset af, at det er en heldags-begivenhed, er det et godt billigt tilbud og en oplagt Fars-dag gave.

© bilmagasinet.dk

Der bliver ikke trillet rundt på den to kilometer lange bane i skinnede gamle biler: Forvent nærmere krig om hvert eneste sving, når et kobbel 1960'er-racerbiler med brølende motorer og skrigende dæk spurter afsted for at komme først ind i næste sving. Der uddeles buler og skubbes lidt som i al god racing, og der er ingen morfar-kørsel.

© bilmagasinet.dk

Der er tradition for, at legendariske racerkørere stiller op, og også en lang række danske stjerner med Tom K og Jan Magnussen i spidsen stiller op.

Tilmeldingslisten omfatter indtil videre klassiske MG TC, store Bentleys fra 30’erne. Lotus Cortina, Mini Cooper og de store Ford Falcons i 65-klassen, hvor bl.a. Prins Joachim deltager. Der vil være lynhurtige Porscher mod BMW, Ford og Opel. Og i Royal Pro/Am løbet vil de kendte stjerner dyster mod hinanden i historiske biler.

For de mindste er der en fin børneplads med hoppeborge, for de lidt ældre motorsports-souvenirs og cafeer, så alle kan få en god dag i Fælledparken.

© bilmagasinet.dk

Som en del af programmet afvikles et såkaldt CO2-E-Race med deltagelse af de nyeste el- og hybridbiler. Oplev bl.a. den uvirkelige lyd af en Tesla Roadster, der suser lydløst forbi med en svag hvinen og præstationer på niveau med en Porsche GT3.


Billetter:

Sælges via BilletNet, der også tilbyder grupperabat, særpris for virksomheder m..m.

Info

Kort over banen, masser af flotte billeder fra tidligere løb, deltagerliste hos Copenhagen Historic Grand Prix.

 

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.