De første løb i TCR Denmark, er på plads

Se hvor og hvornår der bliver kørt Touring Car Racing til næste år.

19. december 2019 af Christian Birkekvist

Når TCR sparker sæsonnen igang, er der allerede en række topnavne på programmet, herunder Jan Magnussen, Casper Elgaard og Nicolai Sylvest. 2020-kalenderen byder på fart og spænding, når TCR Denmark bevæger sig rundt på de danske baner og ud til et bredt favnende, dansk motorsportspublikum.

"Vores grundsten i hele TCR er at byde på en attraktiv løbskalender, som igen samler et alsidigt og spændende publikum. Vi er særdeles tilfredse med den kalender, vi i dag kan præsentere. Vi lægger i det hele taget stor vægt på, at TCR skal være til for publikum, og vi vil give de mange fans en stor mulighed for at komme helt tæt på, udtaler administrerende direktør for TCR Denmark" Martin Jensen.

Her skal bilerne køre ræs

De seks løb består af en blanding mellem etablerede baner og bybaner. Og løbsledelsen arbejder på at tilføje et syvende løb til rækken. De etablerede baner omfatter Jyllandsringen, Ring Djursland og Padborg Park, men også Classic Race Aarhus - et stort event i Mindeparken i hjertet af Aarhus - lægger asfalt til TCR-bilerne. I Aarhus løber eventet af stablen den 15-17. maj 2020 og forventninger er skyhøje.

"TCR har vist sig som et format, der internationalt har klaret sig godt på både bybaner og etablerede racerbaner. Jeg ser frem til, at vi leverer et brag af et ræs i Aarhus, for TCR befinder sig rigtig godt på bybaner, som man blandt andet har set det internationalt i Villareal og Macau. Jeg kan blot sige, at jeg glæder mig helt vildt" fortæller Martin Jensen.

TCR Denmark 2020-kalenderen

Løb 1: Jyllandsringen - 17-18. april
Løb 2: Classic Race Aarhus - 15-17. maj
Løb 3: Jyllandsringen - 20-21. juni
Løb 4: Jyllandsringen - 21-22. august
Løb 5: Ring Djursland - 26-27. september
Løb 6: Padborg Park - 10-11. oktober

Det syvende løb er fortsat uafklaret - mere nyt om dette vil blive meldt ud senere.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...