Sådan forudser eksperter det franske Grand Prix

Hvordan ender det kinesiske Grand Prix? Det har en af Bil Magasinets faste Formel 1-eksperter et rimelig godt bud på. Læs hans analyse hér

22. juni 2019 af Mathias Brandt

Er du ikke allerede kommet i gang, så skynd dig at være med i GP Picks. Her får du helt forpligtigende lov til at forsøge at forudse løbets resultater.

Bil Magasinet præsenterer i samarbejde med Picks.dk årets sjoveste betting-spil, GP Picks.

Når man spiller på picks.dk, handler det om at forsøge at forudse løbets vindere og tabere. De enkelte ’picks’, kan virke lige til, men nogle gange skal man vælge mellem to kørere, der nærmest er lige hurtige, og gør valgte svært. Denne uforudselighed gør hele spillet ret underholdende.

Kom igang med GP Picks her

Vær med i Bil Magasinet's egen liga

Vær med I Bil Magasinet's egen liga, hvor vi efter hvert løb trækker lod om et 3 måneders abonnement af Bil Magasinet. Alle der tilmelder sig vores liga er med i lodtrækningen.

Under 'Ligaer' skal du søge efter: Bil Magasinets GP-liga

Eller brug dette link

Sådan ville eksperten sætte sine 5 bedste Picks

100: 

Alexander Albon har masser af talent, og jeg tror, at vi får glimt af det i Frankrig. Den unge thai udgik i Canada, men han gennemfører i weekenden og slår Antonio Giovinazzi nemt.

75: 
I sidste weekend kæmpede Lewis Hamilton og Sebastian Vettel noget af et slag, hvor sidstnævnte tabte på grund af en straf. Banen lidt uden for Marseille passer bedre til tysk teknik end italiensk power, og derfor vinder Hamilton denne duel.

60:
Hold godt øje med Renault. Det franske holdkommer med en stor opgradering til løbet på hjemmebane. Daniel Ricciardo er så småt ved at føle sig godt tilpas i bilen, og jeg tror, australieren ender foran Pierre Gasly, der på papiret er i en bedre bil og kører på hjemmebane.

50:
Mercedes slår Ferrari i Frankrig. Så enkelt kan det siges. Finnen finder farten imens Charles Leclerc ikke kan følge med, når det gælder.

40:
Det kører ikke for Haas. Det er som om holdet er tilbage ved problemerne med den manglende løbsfart. Jeg holder med K-Mag, men jeg tror, at Sergio Perez’ racer er mere pålidelig og hurtig, når det spidser til.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...