© bilmagasinet.dk

Rally-VM på TV2 Sport

Kanalen viser WRC de næste tre år

7. december 2009 af Steen Bachmann

Den treårige aftale, som TV 2 SPORT har indgået eksklusivt for perioden 2010 til 2012, omfatter en halv times optaktsprogram forud for hver VM-afdeling, en halv times højdepunkter fra etaperne fredag, lørdag og søndag samt en times højdepunkter fra hele weekendens rally. Flere gange i løbet af sæsonen vil der desuden være live-transmission fra den afsluttende etape om søndagen.

Den internationale rallyserie blev i sidste uge en stor profil rigere, da den tidligere Formel 1-verdensmester Kimi Räikkönen meddelte, at han i 2010 kæmper med om VM-trofæet.

Udfordringerne for finske Räikkönen og de øvrige VM-rallykørere indledes i februar på sne- og isbelagte grusveje i Sverige. Derefter går turen til blandt andet New Zealand, Jordan, Mexico, Portugal, Tyskland og Japan, inden den 13. og sidste afdeling afvikles i Wales midt i november.

”I de andre nordiske lande er der massiv interesse for rally-VM, og vi tror på, at der også er et stort potentiale her i Danmark. I de seneste par år har vi haft gode seertal på dansk rally, og med prominente navne som Kimi Räikkönen bag rattet er vi ret sikre på, at VM-rallyserien vil appelere til mange motorsportsinteresserede danskere”, siger sportschef Lene Ugilt Hansen, TV 2 SPORT.

Kilde: TV2 Sport

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...