Ny dansk motorfestival: Ken Block-style kommer til Vandel

Motorfestival præsenterer alt godt på hjul i et nyt familie-arrangement i Vandel

22. juni 2016 af Bil Magasinet

Den nedlagte Flyvestation Vandel ved Billund har tidligere været Mekka for bilentusiaster med hang til tuning og styling i Danmarks Hurtigste Bil-arrangementerne. Til august tager et nyt arrangement tråden op – dog i en mere folkelig version.

Motorfestival er titlen på et nyt arrangementet, der samler en stribe bilaktiviteter – heraf en del motorsport – den 20.-21. august. En af hovedbegivenhederne bliver en afdeling af Gymkhana Grid, som er den drifting-diciplin, som racerkøreren Ken Block har introduceret blandt andet i TV-programmet TopGear. 

Eksempelvis kommer sidste års vinder, Luke Woodham, der slog Ken Block i finalen. Men der bliver også mulighed for at se danske kørere, hvoraf den bedste kommer med til årets finale, der finder sted i Grækenland.

Motorfestival 2016 sætter også fokus på Formel 1 med de danske Formel 1-værter fra TV3, Nicolas Kiesa og Peter Palshøj, der optræder for første gang sammen uden for et TV-studie.

Fra den danske motorsportscene kommer både DTC-racerne, DST-racerne og den nye Formel FDM-klasse, og der bliver stunt-opvisning med MC-stuntkører Mike Jensen.

Vil man selv ud og køre, kan man komme i passagersædet på flere lækre racerbiler og sportsvogne, men det bliver også muligt at komme bag rattet af enkelte mere jordnære biler.

Musikken leveres af blandt andre "Citybois" og”Zididada”, der giver koncert lørdag, og ”Blak”, der giver koncert søndag.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...