Casper Elgaard
Casper Elgaard© bilmagasinet.dk

Kør race mod Casper Elgaard

Den 4-dobbelte DTC-mester stiller op mod private kørere sammen med 16-årigt stortalent

18. marts 2011 af Bil Magasinet

Mange har set med på TV eller stået ved hegnet og kikket på racerkørerne, der som virtuoser har kastet deres biler rundt på racerbanen i kampen om sekunder og sejre. Nogle har måske endda været så heldige at få en køretur med en racerkører, men det er de færreste, som har været i direkte konkurrence med dem på en racerbane.

Men den mulighed tilbyder Casper Elgaard og Kean Kristensen nu. Den firdobbelte DTC-mester og det 16-årige racertalent fra Herlev er nemlig blevet en del af RaceBuilding, der tilbyder danske virksomheder og deres kunder noget helt nyt.

”RaceBuilding handler om teambuilding med udgangspunkt i race, men vi går som racerkørere et skridt videre. Vi er nemlig ikke blot instruktører, men bliver en del af holdene og konkurrencen,” fortæller Casper Elgaard.

”Selv om jeg blot skal i gang med min anden sæson som formelkører, så har jeg allerede lært, hvor vigtig teamspirit er i motorsporten,” tilføjer Kean Kristensen. ”Selv om det er mig, der sidder med rattet i hånden, kan jeg ikke opnå mine resultater alene. Jeg skal kunne samarbejde med alle omkring mig, hvad enten det er teamchefen eller mekanikerne, og det er den ånd, vi skal være med til at videregive til deltagerne.”

Køres som mesterskab
RaceBuilding er bygget op som ethvert andet mesterskab i motorsporten. Hold på op til fire deltagere deles om en af de seks racerbiler i de i alt seks arrangementer, der afvikles på racerbaner i Danmark og Sverige. Såvel Casper Elgaard som Kean Kristensen indgår på holdene, hvor de dels fungerer som kørere, dels som coaches for de øvrige deltagere. Og ligesom i den rigtige motorsport er der pokaler til vinderne. Både dem, der er bedst på dagen, og dem, der er bedst hen over året.

”RaceBuilding er en anden måde at mødes med sine kunder eller forretningsforbindelser på,” fortæller Kim Kristensen fra RaceBuilding. ”Hvis en virksomhed kun fokuserer på at sælge sin vare så dyrt som muligt, og kunden kun tænker på at købe den så billigt som muligt, så opnår parterne samlet set ikke noget. Kan de i stedet samarbejde om et fælles mål, kan de i fællesskab udvikle deres forretning og opnå et endnu bedre samlet resultat. Det er netop det at samarbejde om et fælles mål, der er hele tanken bag RaceBuilding.”

Deltagerne kan også gøre brug af de to racerkørere i deres virksomheder og være med ved VIP-arrangementer ved de egentlige racerløb.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...