Kom og se racerbiler i Silkeborg

Fredag eftermiddag indtager nogle af Danmarks hurtigste racerbiler Silkeborg

24. september 2014 af Bil Magasinet

Bybilledet i Silkeborg bliver anderledes nu på fredag. Her bliver centrum og byens torv nemlig for en stund indtaget af en række af Danmarks hurtigste racerbiler og deres mindst lige så hurtige chauffører, som byens borgere og handlende kan møde.

Anledningen er, at der i weekenden køres Yokohama DM-Finale på FDM Jyllandsringen ved Resenbro, og her vil kørere som Jan Magnussen, Roskilde, Casper Elgaard, Risskov, og den nykårede nordiske mester Ronnie Bremer, Hvidovre, være samlet for at kæmpe om mesterskabet i Auto-G Danish Thundersport Championship. Det er dog først lørdag og søndag, at den egentlige kamp starter på racerbanen, men sammen med det øvrige felt gør topkørerne et afbræk i deres forberedelser og præsenterer deres fartmaskiner for silkeborgenserne.

Det bliver en to timer lang visit, som feltet fra Auto-G Danish Thundersport Championship aflægger på Torvet i Silkeborg. Racerbilerne ankommer i en kortege ad Århusvej og Østergade til centrum af byen ved 15-tiden, og frem til klokken 17 vil det være muligt at tage racerbilerne i nærmere øjesyn på Torvet, hvor der også vil være mulighed for at få en snak med kørerne og ikke mindst en autograf.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...