© CRAA

Klassisk race kører videre i Aarhus

Det traditionsrige klassiker-racerløb i Mindeparken i Aarhus bliver i år afviklet i weekenden den 17.-19 september.

15. maj 2021 af Mikkel Thomsager
Classic Race Aarhus 2021 CRAA 2021 bliver afholdt

Mens festivaler på stribe aflyser sine 2021-arrangementer, så meddeler Classic Race Aarhus, at det årlige race i Mindeparken gennemføres, omend forskudt i forhold til tidligere år. 

Tidligere har CRAA været henlagt til de sidste weekender i marts. Corona-situationen aflyste helt løbet i 2020, efter at det i første omgang blev udskudt til september. I år holder løbet fast i sensommerløsningen og afvikler løbet den 17.-19. september.

Det københavnske sidestykke, Copenhagen Historic Grand Prix, har også meddelt, at deres løb gennemføres i år. CHGP er placeret i den sidste weekend i skolernes sommerferie, som i år er fra den 6.-8. august, og den weekend holder arrangementet fast i.

Classic Race Aarhus 2021 CRAA 2021 bliver afholdt
© CRAA

Mere familievenlig festival

Både CHGP i København og CRAA i Aarhus forventer at skulle tilpasse sig de aktuelle corona-restriktioner, men annoncerer ikke desto mindre fulde programmer. CRAA melder allerede nu, om stor interesse for løbet. Et nyt VIP-koncept er således allerede udsolgt om lørdagen.

I forhold til tidligere år, drejer CRAA mere mod et familievenligt fokus. Nyt bliver festtelte med levende musik herunder "Boblen” med plads til 350 siddende gæster, telte med simulatorræs, champagnebar og et stort Lego-område. Der bliver selvsagt også klassikerudstilling og masser af race på den smukke bane.

Classic Race Aarhus engagerer 1.200 frivillige til afvikling af arrangementet, og overskuddet går til arbejdet med sikkerhed for børn i trafikken.  

Classic Race Aarhus 2021 CRAA 2021 bliver afholdt

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...