Kevin Magnussen
© Haas F1

Kevin Magnussen får igen rosende ord

Kevin Magnussens indsats bliver konstant målt og vejet. På trods af weekendens placering har eksperterne stadig stor tiltro til danskeren

17. april 2018 af Peter Hartig

SKY SPORT F1

7/10
Efter for første gang i denne sæson at have tabt kvalifikationen til sin Haas-teamkammerat, fik Kevin Magnussen en imponerende start på løbet - men køreren have sikkert håbet på en anden strategi, da Safetycar kom på banen. Mens hans konkurrenter pittede og fik nye dæk på, kom danskeren op på syvende-pladsen, hvor han var meget sårbar på ældre dæk og i sidste ende var tvunget til at lade sig nøjes med et enkelt punkt. "Jeg var bare uheldig," sagde Magnussen, hvis konsistente start på 2018 fortsætter. 

PLANET F1

6,5/10
Starten på P11 betød, at han var den første kører til at have luksussen til et gratis dækvalg til at starte løbet med. Til Grosjeans forfærdelse kunne Magnussen passere sin holdkammerat, selv om han var på et længere stint og i sidste ende kunne gøre one-stop-arbejdet og gentage point-finish efter katastroen i Australien.

MOTORSPORT.com/AUTOSPORT

8/10
Magnussen gik glip af Q3 med 0,016s og burde have været i top 10. Men da dette forhindrede ham i at starte på ultrasoft, var han ikke så skuffet endda. Safetycar underminerede dog hans ét-stop-strategi og kostede ham en bedre finish, men i modsætning til holdkammeraten Grosjean gjorde han et godt stykke arbejde med at holde økonomisere med sine slidte dæk. 

Kevin Magnussen
© Haas F1

READ MOTORSPORT

7/10

Hverken Magnussen eller holdkammerat Grosjean pittede under Safetycar og det viste sig til sidst dyrt. Magnussen faldt straks bag Hülkenberg… og faldt til sidst ned til P10. Hans fart i de sidste stadier gjorde det muligt for ham at slutte foran Force India-parret, der havde fået nye dæk under Safetycar-perioden.

BT

7/10
Kevin Magnussen og Haas fik for lov til at kæmpe for pointene i Kina, hvor Renault, McLaren og Force India var langt mere konkurrencedygtige. Derfor er Kevin Magnussens 10. plads efter en start som nummer 11 godkendt og et udmærket resultat. Isoleret set. I løbet kørte Kevin Magnussen igen flot, og han leverede godt under det hårde pres, som han konstant var under.

BMF1

8/10
P11 under kvalifikationen betød frit dækvalg, og Kevin lå til at køre en P7 hjem. Desværre betød en fejlsatsning fra pitmuren under Safetycar, at danskeren måtte gennemføre løbet på mediumdækket, hvilket betød at han måtte slippe Alonso, Hülkenberg og Sainz forbi, som alle havde skiftet til blødere kompounds. Alligevel en stabil og fejlfri præstation, igen med intelligent dækadministration. 

AUTO, MOTOR UND SPORT

8/10
Mediet har ingen kommentarer til sine ratings.

EXPRESS

6,5/10
Fejl i kvalifikation men fik det til at række til ét point. 


Ovennævnte mediers ratings giver et godkendt gennemsnit på 7,5/10 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...