© Haas F1 Team

Kevin efter Formel 1-test i Bahrain: Jeg glæder mig til næste weekend

Kevin Magnussen gjorde et solidt comeback til Formel 1 under pre-sæsontesten i Bahrain. Om en uge stiller han op til sit første grandprix for HAAS F1 Team i mere end et år

14. marts 2022 af Bil Magasinet

Kevin Magnussen kørte fredag ud fra pitgaragen hos HAAS F1 Team for første gang siden sæsonfinalen i Abu Dhabi i december 2020. 

Trods en pause fra F1 på mere end ét år, hvor Magnussen blandt andet har kørt 24-timers Le Mans og IndyCar, var han hurtigt tilbage i rytmen og endte sin første testdag med at sætte feltets hurtigste omgangstid på Bahrain-banen under en simuleret kvalifikationssession.

Testen fortsatte lørdag, hvor det var planlagt, at danskeren skulle køre en fuld løbsdistance, men et teknisk problem med racerbilen afbrød imidlertid dagens session. Kevin Magnussen nåede i alt at køre 99 omgange på Bahrain International Circuit, som også lægger asfalt til sæsonens første Formel 1-grandprix næste weekend, den 18.-20. marts.

© Haas F1 Team

Kevin: "Overordnet synes jeg, at testen er gået godt"

"Det er så fedt at være tilbage i en Formel 1-racer igen, og helt fantastisk, at det sker sammen med HAAS F1 Team.  Der har været mindre problemer med bilen, som vi blev nødt til at bruge tid på at løse. Jeg ville gerne have haft mere køretid, men det vil man altid," siger Kevin, 

"De omgange, som jeg fik, fungerede til gengæld bedre, end jeg havde forventet. Jeg fandt hurtigt rytmen og er ret glad for bilen. Den største udfordring er den fysiske, for jeg har slet ikke haft mulighed for at træne kroppen op til de massive belastninger, som en Formel 1-racer udsætter dig for. Lige nu kan jeg godt mærke, at jeg har en nakke, men det skal nok gå over."

"Vores største fokus den her weekend har været at gøre bilen klar til en hel løbsdistance, og vi har nået en masse. Der er en god og optimistisk stemning i teamet. Lige nu er jeg bare glad for at være tilbage. Det skal nok blive hårdt, og vi skal nok få en masse udfordringer, men jeg nyder det virkelig og kan slet ikke vente til næste weekend, hvor det går løs."

Kilde: Carlos Communication

© Haas F1 Team

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...