© Haas F1

Kan du forudse weekendens Formel 1-resultater?

Kan Kevin Magnussen slå Niko Hulkenberg, og hvad med Hamilton og Vettel, hvem kommer først? Dette kan du spille på, og vinde spændende præmier

29. marts 2019 af Mathias Brandt

Gør weekendens Formel 1-løb mere spændende end det i forvejen er. Bil Magasinet og Picks.dk giver dig muligheden for at spille på weekendens resultater via GP Picks.  

GP Picks er et super simpelt spil, som vil give dig masser af underholdning gennem hele sæsonen. Det er gratis at tilmelde sig, og du kan spille mod dine venner, kolleger eller for den sags skyld hele Danmark.

Kom igang med GP Picks her

Spillet går i alt sin enkelthed ud på at ramme så mange vindere i de udvalgte matchups som muligt, og rangere de vindere du tror mest på. Jo flere du rammer, og jo højere du har dem placeret, jo flere point tjener du.

Den spiller med flest point i et enkelt Grand Prix vinder runden, og når sæsonen er slut, er det den spiller med flest point samlet, der står tilbage som vinder.

På søndag til Bahrains Grand Prix skal du blandt andet vurdere om Kevin Magnussen er hurtigere end Nico Hulkenherg, om Verstappen slår Leclerc, og om Hamilton eller Vettel kommer først over stregen. Tilmeld dig nu og sæt dine første picks. 

Vær med i Bil Magasinet's egen liga

Vær med I Bil Magasinet's egen liga, hvor vi efter hvert løb trækker lod om et 3 måneders abonnement af Bil Magasinet. Alle der tilmelder sig vores liga er med i lodtrækningen. 

Under 'Ligaer' skal du søge efter: Bil Magasinets GP-liga

Eller brug dette link

Picks Plus

Opgraderer du til Picks Plus spiller du med om alle de fede præmier og får adgang til en masse extra features. 

Som læser af Bil Magasinet får du 10% rabat på Picks Plus. Benyt koden: BM10

Med PicksPlus spiller du med om hovedpræmien, der er en Formel 1 rejse, og du er med i kampen om rundepræmier til alle Grand Prixer.

Det får du også med Picks Plus

  • -Spil med om præmier
  • -Autopicks - dine picks bliver sat, selv hvis du glemmer det!
  • -PowerPick - en helgardering hver runde
  • -Ligaer - opret større og flere ligaer og spil mod dine venner
  • -Insiderstats - se hvad andre har valgt
  • -Reklamefrit - Ingen reklamer eller bannere

Derudover kan du vinde eksklusiv adgang til Friends of Red Bull zonen til Red Bull Racing Showrun, hvis du er bedst blandt alle i GP Picks efter Monaco's Grand Prix. 

Vi glæder os til at spille Picks med dig, og glem ikke at tilmelde dig ligaen Bil Magasinet.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...