© Mercedes-AMG

KÆMPE-krise i Mercedes

Bølgerne går højt hos Mercedes efter den skuffende Formel 1-optakt i Bahrain: Lewis Hamilton føler sig ignoreret, og den tekniske direktør hos Mercedes, Mike Elliot, har angiveligt fået et ”ultimatum”.

15. marts 2023 af Jesper Emke Clausen, BMF1.

Hamilton er utilfreds

Den 7-dobbelte F1-verdensmester Lewis Hamilton er sur på sin arbejdsgiver. Det skriver BMF1.

Efter åbningsløbet i Bahrain udtalte Hamilton til BBC 5, at Mercedes ikke havde lyttet til ham:

"Sidste år fortalte jeg dem et par ting. Jeg sagde, at der er problemer med bilen. Jeg har kørt så mange biler i mit liv. Jeg ved, hvad en bil har brug for og hvad den ikke har brug for. Jeg mener, at det drejer sig om ansvar," udtaler Hamilton til BBC’s podcast Chequered Flag.

Men Mercedes gad åbenbart ikke lytte til Hamilton og fortsatte med at udvikle på deres koncept, som nu ikke virker – igen.

© Mercedes-AMG


Derfor er der ifølge det italienske medie formula.uno været holdt et meget langt krisemøde på fabrikken i Brackley i England, hvor Mike Elliott fik stillet et ultimatum om at forbedre Mercedes’en hurtigst muligt.

Problemet er dog forsat konceptet: Selv om der vil komme opdateringer i løbet af i år, er Mercedes-konceptet for svagt til at kunne konkurrere med især Red Bull.

Det gør især ondt på Mercedes at blive slået af Aston Martin, der kører med samme Mercedes-motor, men som har et aerodynamisk koncept, der minder meget om Red Bulls.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...