H.K.H Prins Joachim er ikke bare protektor for Copenhagen Historic Grand Prix, han skal også køre selv. Ved siden af ham ses en af sidste års tiltagere,Tommy Brosson
H.K.H Prins Joachim er ikke bare protektor for Copenhagen Historic Grand Prix, han skal også køre selv. Ved siden af ham ses en af sidste års tiltagere,Tommy Brosson© bilmagasinet.dk

Jason kommer. Jan gør ikke

Alle de store danske racerkørere på nær én kommer til Copenhagen Historic Grand Prix 7.-8. august

27. juli 2010 af Mikkel Thomsager


Tom Kristensen bliver hovednavnet ved Copenhagen Historic Grand Prix, der finder sted i Fælledparken i Købennavn den 7.-8. august, men mange danske topnavne har meldt klar til det prestigefyldte arrangement.

Blandt de mange topnavne er Henrik Lundgaard, der markerede sig i international rally, inden han slog sig på banerace i Danmark. Den tidligere DTC-mester, Casper Elgaard, der vandt LMP2-klassen for Team Essex for prototyper i Le Mans i 2009, kommer. Den regerende DTC-mester, Michel Nykjær, der har succes i WRCC (VM for Touring Cars), kommer. Jason Watt kommer, og det gør også den 16-dobbelte Danmarksmester, Erik Høyer, der triumferede i dansk motorsport i 1970’erne. Desuden kommer naturligvis H.K.H. Prins Joachim, Danmarksmester i historisk racing og protektor for Copenhagen Historic Grand Prix.

Et enkelt dansk topnavn mangler dog:

”…og jeg er oprigtig ked af, at jeg ikke kan være med, for det er et fedt arrangement, men min kontrakt indebærer, at jeg skal køre løb i USA i den weekend,” siger han. Det er naturligvis Jan Magnussen, som ellers har været fast ingrediens i ”CHGP” de seneste år.

 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...