Formula Racing vandt på Paul Ricard-banen

Formula Racing tog søndag sæsonens anden løbssejr i European Le Mans Series. Sejren udbygger det danske teams mesterskabsføring

7. september 2015 af Bil Magasinet

Alt lykkedes søndag eftermiddag for Formula Racing, der tog en suveræn sejr i den benhårde europæiske Le Mans-serie. Med sejren udbygger det danske Ferrari-team deres mesterskabsføring.

"Det er næste ikke til at tro, det her," lød det fra Mikkel Mac efter at have betrådt podiets øverste trin for anden gang i denne sæson.
 
Mikkel Mac vandt det fire timer lange racerløb sammen med Johny Laursen og Andrea Rizzoli. Løbet foregik på den sydfranske Paul Ricard-bane og var næstsidste afdeling i det populære europæiske mesterskab.
 
"Vi lagde en plan, og så gennemførte vi den. Alle, både kørere og teamcrew, leverede et perfekt stykke arbejde. Takket være en klog pitstrategi og en safetycar vandt vi næsten om en hel omgangs forspring, og så handlede det kun om at få bilen sikkert i mål," lød det fra Mikkel Mac.
 
Med et forspring på 19 point i mesterskabet er det danske Ferrari-team nu ekstra styrket i forhold til det afgørende finaleløb i Portugal i næste måned.
 
 
"Vi kan tage til Estoril med en rigtig god fornemmelse i maven. Alle leverede varen i dag. Johnny Laursen åbnede løbet med sit bedste stint nogensinde. Andrea fik kørt os helt frem i feltet og Mikkel forsvarede førstepladsen i hele sit stint. Hurtige og effektive pitstop. Det kunne næppe have været gjort bedre," lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.
 
Lykkes det Formula Racing at vinde mesterskabet, udløses en invitation til 24-timers Le Mans næste år. Femte og sidste afdeling af European Le Mans Series afvikles den 17.-18. oktober på Estoril-banen ved Lissabon.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...