Dennis Lind udvider sæsonen med 6 ekstra løb

Den danske Lamborghini-fabrikskører Dennis Lind har teamet op med P1 Motorsports om en fuld sæson i den amerikanske Super Trofeo-serie. Skyder sæsonen i gang allerede den kommende weekend.

5. april 2019 af Bil Magasinet

Danske Dennis Lind udvider racerkalenderen med seks ekstra løbsweekender, når han stiller op for det amerikanske P1 Motorsports i den prestigefulde mærkeserie Lamborghini Super Trofeo. Dette medfører samtidig danskerens debut på berømte amerikanske baner som Laguna Seca, Watkins Glen og Road America. Sæsonen starter allerede den kommende weekend på Barber Motorsports Park i Alabama.

– Det er fantastisk, at det har kunnet ladet sig gøre at kombinere min deltagelse i Blancpain Endurance Series i Europa med en fuld sæson i Super Trofeo på den anden side af kloden. Jeg stiftede bekendtskab med P1 Motorsports i forbindelse med Trofeo-verdensfinalen på Vallelunga sidste år, og der er tale om utroligt dedikerede og professionelle folk, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med, lyder det fra Dennis Lind.

Danskeren, som sidste år blev den første profil i Lamborghini Squadra Corses juniorprogram til at kunne bryste sig med med titlen som fabrikskører, stiller op i Pro/Am-klassen, hvor han skal dele en Huracán med kroatiske Martin Codric. En kører, som Lind allerede kender fra 2018-sæsonen i den asiatiske Blancpain-serie, hvor de to sammen sikrede mesterskabet.

Dennis Lind: Glæder mig vildt til USA

– Jeg kan ikke skjule, at jeg glæder mig helt vildt til at komme til USA og få tilføjet nogle af de mest berømte amerikanske racerbaner til mit CV. Jeg har tidligere i min karriere kørt på Sebring og Palm Beach, og der er en helt særlig stemning på de amerikanske baner, som jeg er helt vild med. Med deres oldschool layout lægger de op til udfordrende ræs med fede og intense kampe.

Udover fem løbsweekender á to løb i USA består Super Trofeo-mesterskabet desuden af en afdeling på Circuito de Jerez i Spanien til august, hvor også verdensfinalen – som samler de bedste kørere fra Super Trofeo-mesterskaberne i både USA, Europa, Mellemøsten og Asien – finder sted.

LAMBORGHINI SUPER TROFEO NORTH AMERICA 2019

5.-7. april – Barber Motorsports Park, Alabama

27.-30. juni – Watkins Glen International, New York

2.-4. august – Road America, Wisconsin

23.-25. august – Virginia International Raceway, Virginia

13.-15. september – Laguna Seca, Californien

24.-25. oktober – Circuito de Jerez, Spanien

26.-27. oktober – Circuito de Jerez, Spanien (World Final)

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...