Lynhurtigt kvinde bag rattet i Lamborghini

Christina Nielsen skal køre GTD-klassen i IMSA-mesterskabet i Lamborghini sammen med en anden kvindelig kører

21. november 2019 af Mikkel Thomsager/Carlos Communication


Den danske Le Mans-kører Christina Nielsen har skrevet kontrakt med det østrigske Lamborghini-team Grasser Racing Team. Hun vil dermed forsøge at generobre GTD-titlen i det amerikanske IMSA-mesterskab, som hun vandt I 2016 og -17.

Kontrakten er kommet i stand via et samarbejde mellem Grasser Racing Team og GEAR (Girl Empowerment Around Racing), som er en organisation med fokus på promovering af kvindelige talenter i motorsporten.

Christina Nielsen skal således køre sammen med britten Katherine Legge, og de to debuterer i deres Huracán #19 til 24-timersløbet på Daytona i januar sammen med en endnu ikke offentliggjort tredjekører.

Tilbage til USA

Christina Nielsen er ikke overraskende begejstret for den nye kontrakt:

"Det er en af min karrieres største nyheder. Grasser Racing Team er et utrolig stærk og anerkendt team, som har gjort det godt i Blancpain- og ADAC-serien i Europa, og som sidste år vandt både 24-timersløbet på Daytona og 12-timersløbet på Sebring.

Jeg er taknemmelig over at få muligheden for at tilslutte mig holdet og Lamborghini, og så er jeg naturligvis enormt glad for at vende tilbage til en fuld sæson på de amerikanske racerbaner, hvor jeg helt naturligt har en masse erfaring", udtaler Christina Nielsen i en pressemeddelelse.

Christina Nielsen og Katherine Legge kender hinanden godt. De har delt bil i IMSA-serien i år.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...