Danske Michael Christensen kæmper sig til flot podieplads ved Petit Le Mans

Michael Christensen er en travl mand, som kører flere forskellige løbsserier på samme tid, men det holder ham ikke fra flotte præstationer over hele linjen.

9. oktober 2017 af Mathias Brandt

Det var en glædesstrålende Michael Christensen, som natten til søndag dansk tid, kørte over målstregen som nummer to, efter 10 timers hård kamp i Petit Le Mans. Løbet markerer sæsonafslutningen på det amerikanske IMSA-mesterskab. 

Danskeren var igen udlånt af Porsche Motorsport til det amerikanske team Alegra Motorsport, der stiller op i GTD-klassen med en Porsche 911 GT3 R. Til jubel fra holdkammerater, Daniel Morad og Michael de Quesada samt resten af teamet, sluttede Michael Christensen på en flot andenplads efter et finaleløb som traditionen tro, bød på en nervepirrende afslutning. 

I mål var Michael Christensen kun knap et halvt sekund foran én af Porsches andre fabrikskørere, tyskeren Jörg Bergmeister også i en Porsche 911 GT3 R.

– Det her finaleløb forløb perfekt for os, og vi er utrolig tilfredse med resultatet. Teamet har arbejdet benhårdt for opgaven, og de fortjener successen, lyder det fra Michael Christensen, som ved siden af sine normale forpligtelser for Porsche Motorsport i VM-serien, har kørt udvalgte løb sammen med Alegra Motorsport i USA.

Michael Christensen (til højre) sammen med teamkammeraterne Daniel Morad og Michael de Quesada
Michael Christensen (til højre) sammen med teamkammeraterne Daniel Morad og Michael de Quesada

– Det er virkeligt fedt, at køre løb i USA. Niveauet, intensiteten og konkurrencen er noget helt særligt, og andenpladsen her til Petit Le Mans er en perfekt afslutning på mine løb sammen med Alegra Motorsport, lyder det videre.

Michael Christensen kan knapt nå at tørre champagnedråberne af ansigtet, før han drager videre til Japan. Her støder han til Porsches fabriksteam og hans normale teamkollega franskmanden Kévin Estre, når de to Porsche-piloter allerede i kommende weekenden skal i aktion, når syvende afdeling i verdensmesterskabsserien World Endurance Championship køres på den ikoniske Fuji-racerbane.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...