© Formula Racing

Dansk racertalent er blevet verdensmester i Ferrari Challenge

Det kan godt være, at danske Nicklas Nielsen ikke ringer de helt store klokker hos dig. Men fremtiden ser lys ud for danskeren, der netop har sikret sig verdensmesterskabet i Ferrari Challenge for andet år i træk.

6. november 2018 af Mathias Brandt

"En suveræn afslutning på en fantastisk sæson! Hele teamet har været gennemsyret af kampånd fra vi startede året, og at tage både europamesterskabet og verdensmesterskabet er jo suverænt. Finali Mondiali er et unikt event for alle Ferrari-elskere, og at vinde finalen foran så mange dedikerede fans fra hele verden er en ubeskrivelig oplevelse. Jeg kan ikke takke holdet bag Formula Racing nok" lyder det fra Nicklas Nielsen.

Nicklas Nielsen havde allerede inden årets sidste afdeling sikret sig titlen i den hurtige Trofeo Pirelli-klasse, men danskeren holdt stilen og tog sejren i weekendens første løb, hvor han ellers startede fra en tredjeplads på gridden. Mest vigtig var naturligvis sejren i verdensfinale, som havde deltagelse af de bedste kørere fra alle Ferrari Challenge-seriens ligaer i henholdsvis Europa, USA og Asien samt Stillehavsregionen.

To Formula Racing-kørere på VM-podiet

Nicklas Nielsen kunne efter sin stærke præstation trykke hånd med store personligheder som Ferraris Formel 1-chef Maurizio Arrivabene, som overværede løbet. Og Nielsen var ikke den eneste Formula Racing-kører på podiet, da også tyske Jens Liebhauser, som sidste år vandt Trofeo Am-mesterskab for teamet, sluttede på en tredjeplads i både Trofeo Pirelli-mesterskabet og i verdensfinalen.

© Formula Racing

Teammestre for andet år i træk

I alt sikrede danske Formula Racing – foruden Nicklas Nielsens sejr i VM-finalen – et kørermesterskab og et teammesterskab i årets Ferrari Challenge-sæson. Dertil en masse sejre og podieresultater. Det er andet år i træk, at det danske team tager teammesterskabet i Ferrari Challenge-serien.

– Absolut en godkendt sæson! Vi er stolte over igen at tage teammesterskabet, som er vores altoverskyggende mål med deltagelsen i Ferrari Challenge. Dertil har Nicklas Nielsen præsteret fantastisk og været en enestående ambassadør for holdet, og vi håber, at hans resultater kan gøre ham gavn i kampen om en karriere som professionel racerkører, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

© Formula Racing

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.