christina nielsen lego ferrari

Christina Nielsen som LEGO-figur: Mit liv er fuldent!

Den danske Le Mans-kører når et karrieremæssigt højdepunkt: Hun kan nu fås som LEGO-figur – inklusive Ferrari, hjelm og vinderpokal

30. marts 2018 af Steen Bachmann

Nok har Christina Nielsen vundet det amerikanske IMSA-mesterskab to gange, deltaget i 24-timers Le Mans som den første danske kvinde og vundet det legendariske 12-timersløb på Sebring. Men at opleve sig selv som LEGO-figur havde den danske racerkører alligevel ikke set komme. 

Den 26-årige dobbelte mester har fået sin helt egen plads blandt modellerne i det danske legetøjsmærkes populære racerserie, Speed Champions.

"Det føles alt for cool at kunne sige, at jeg har fået min egen LEGO-figur! Mit liv er da så tæt på fuldent, som det kan være," lød det fra en begejstret Christina Nielsen, da det gik op for hende, at det ikoniske danske legetøjsmærke havde lanceret en kvindelig LEGO-figur i IMSA-køredragt og med tilhørende Ferrari.

christina nielsen lego ferrari
© LEGO

Christina Nielsen skiftede i 2018 som bekendt til Porsche-teamet Wright Motorsports og blev samtidig udpeget som Porsche Selected Driver.

"Jeg har stadig svært ved at tro på det. Det er så stort. En fed tilføjelse til en række fantastiske minder, og noget, som jeg aldrig havde drømt om, skulle ske. Mest af alt føles det godt at vide, at små piger med store drømme nu med deres egne øjne kan se, at kvinder også kan konkurrere i en verden af motorsport og blive mestre."

LEGO-udgaven af Christina Nielsen og hendes Ferrari består af 179 dele og kan købes hos Fætter BR's butikker eller webshop til en vejledende pris på 129,95 kroner.

christina nielsen
Christina Nielsen© Scuderia Corsa

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...