Er LaFerrari meget hurtigere end Ferrari har påstået? Se BEVISET i videoen fra Autobahn hér!

Officielt er tophastigheden for en LaFerrari 349 km/t. Denne video, som er optaget på et stykke Autobahn med fri hastighed, viser dog en tophastighed, som er MARKANT højere. Se med lige hér!

22. april 2020 af Anders Richter

LaFerrari er en af de vildeste hyperbiler i nyere tid. Den er udstyret med 800 hk fra en 6,3-liters V12-motor, som også får hjælp fra en batteripakke ombord. Det giver en systemydelse på 963 hk, hvilket er nok til at give vanvittige præstationer. 

Fabrikken påstod 349 km/t 

Da modellen kom frem i 2013  stod fabrikken fast på, at den havde en tophastighed på 349 km/t, men nu tyder meget på, at fabrikken har underdrevet det tal kraftigt. I videoen herunder, som er optaget i en LaFerrari på Autobahn går det nemlig noget hurtigere.  

372 km/t i LaFerrari!

Faktisk når bilen hele 372 km/t på speedometeret før videoen slutter. Det er kun 14,7 km/t langsommere end da McLaren F1 satte hastighedsrekord i 1998 på VW's testbane i Tyskland, hvor F1'eren nåede hele 386,7 km/t.  

Det skal dog bemærkes, at det ikke er sikkert, at man kan stole 100 pct. på speedometeret i en LaFerrari, men under alle omstændigheder går det pænt stærkt i videoen ovenfor. 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...