Getty Images running red light over for rødt dansk
© Getty Images

Kvinde kørte over for rødt 49 gange... I eks-kærestens bil

En hævngerrig kvinde har givet sig til at køre hasarderet kørsel i ekskærestens bil for at straffe vedkomne - Læs om hendes plan her

18. juli 2021 af Boosted.dk

Kan du huske sidste gang, du så nogen køre over for rødt? Måske er det endda lige sket. Men måske ikke så mange gange, som en kinesisk kvinde gjorde det i Zhejiang-provinsen fornylig. Det skriver Boosted.dk.

Ifølge Global Times blev det lokale politi opmærksom på kvindens kørsel, da der indløb meldinger om en Audi, som brød den ene efter den anden bestemmelse i landets færdselslov.

På bare to dage kørte kvinden bl.a. over for rødt hele 49 gange. Den sag kunne politiet ikke lade ligge, men da man undersøgte sagen nærmere, viste det sig, at den mandlige ejer i samtlige tilfælde ikke havde siddet bag rattet af Audien.

En – knap – så snedig plan

Her sad i stedet eks-kæresten, der var blevet droppet til fordel for en anden kvinde. Noget eksen, blot kendt som Lou, havde det særdeles stramt med.

Derfor udtænkte hun en plan. En mand ved navn ‘Chen’ skulle leje Audi’en af eks-kæresten i et ukendt antal dage. Men Lou skulle sidde bag rattet. Her ville hun forsøge at samle så mange brud på færdselsloven som muligt.

Da politiet fik styr den sæbeopera-lignende hævnagt, krøb de indvolverede til korset og indrømmede planen. Global Times fortæller ikke, hvilke domme sagen har kastet af sig.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...