Honda NSX, Sportscar Event
Honda NSX, Sportscar Event © Morten Nordskov

Kom til Sportscar Event på Jyllandsringen på lørdag

Biltossen Morten fik en highspeed-tur i den nye Honda NSX til Sportscar Event – du kan få en lige så forrygende oplevelse på lørdag fra 200 kr. Alt overskud går til Børnecancerfonden

4. juni 2018 af Steen Bachmann

Sportscar Event – eller sportsvogne mod cancer, som mange af kørerne siger – er en gruppe af mænd (plus en enkelt pige), der giver ture i deres Ferrarier, Lamborghinier, Porscher, you name it, på racerbaner; næste gang på lørdag den 9. juni på FDM Jyllandsringen.

”En oplevelse for livet,” siger de. Men hvordan opleves det så at bakse sig ned i en superbil – og ja, de er altid meeeget lave – og så ellers sige ok til køreren?

Honda NSX, Sportscar Event
Honda NSX på Sjællandsringen maj 2018

Og her – Morten Nordskovs bil, hvorfra der blev skudt billeder af den røde Ferrari.

© Sportscar Event

En af dem, der har oplevet det på egen krop – og med eget kamera – er Morten Nordskov, der var med, da der blev kørt på FDM Sjællandsringen for en god uges tid siden. Morten er i den grad bilentusiast og i øvrigt hobbyfotograf – det er derfor, vi kan gengive hans oplevelse på billedet. Tak for billedet, Morten.

”Ha, det var jo at være på Ferrari-jagt en lørdag! Jeg fik en tur i den fantastiske Honda NSX – alle de hestekræfter og al dens teknik. Og så at sidde der i passagersædet og være med på Ferrari-jagt. Det er den fedeste lørdags-underholdning!”

Honda NSX, Sportscar Event
Honda NSX

Passager, bilentusiast og hobbyfotograf Morten Nordskov på Ferrari-jagt til Sportscar Event.

© Morten Nordskov

Sportsvognsdagen på FDM’s bane nær Silkeborg er andet event i år, der er en milepæl for Sportscar Event. Således fortæller eventchef Jack Mogensen:

”Inden sæson 2018 startede, havde vi alene de seneste seks år kørt i alt 19,7 millioner kroner ind, så vi så jo frem til og håbede på, at vi kunne passere de 20 millioner i år. Det skete allerede, da vi kørte i maj – 900.000 kroner ind – så nu ser vi frem til på lørdag, når vi kører på FDM Jyllandsringen. Yderligere mange penge til hjælpearbejdet i Børnecancerfonden, Trygfondens Familiehus og Lukashuset.”

En ”flyve-lavt-tur” i en sportsvogn koster fra 200 kroner i biler som Lotus Elise og racerudgaven af Mazda MX-5 til 1.600 kroner i Ford GT. Enkelte specialbiler koster op til 5.000 kr. 

LaFerrari Aperta, Sportscar Event
LaFerrari Aperta, Sportscar Event

Den røde LaFerrari Aperta, som Morten jagtede fra passagersædet i en Honda.

© Sportscar Event

Sportscar Event 2018

Lørdag 9. juni 2018 kl. 9-16

FDM Jyllandsringen

Skellerupvej 38

8600 Silkeborg

15. september 2018 kl. 9-16

HCA Airport

Lufthavnsvej 131

5270 Odense N

Mere info: www.sportscarevent.dk

Måske er du interesseret i...