Kom og Ræs med hjertet

Den 22. september går det atter løs, når Ræs med Hjertet fyrer op under en stribe superbiler og sportsvogne, for at køre penge ind til velgørenhed. Vi udlodder samtidig 3 ture til 3 heldige vindere - deltag hér.

13. september 2019 af Mathias Brandt

Der har været masser af spændende biler og fart over feltet de seneste to år, når "Ræs med hjertet" har givet folk med benzin i blodet mulighed for at køre i nogle af landets hurtigste og dyreste sportsvogne. Derfor gentages velgørenhedsarrangementet i år for tredje gang: søndag, den 22. september fra klokken 10-16 stilles en stribe sportsvogne til rådighed på Padborg Park – og alle kan være med.

Der er tale om et velgørenhedsarrangement til fordel for Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund. I 2017 kørte Ræs med Hjertet 320.000 kroner ind til Fjordmark og i 2018 kunne de overrække børnene en check på 305.000 kroner.

Praktiske oplysninger

Hvor: Padborg Park, søndag, 22. september fra kl. 10-16

Hvad koster det: Entré 50 kroner (Børn og unge under 15 år har fri adgang) – Billetprisen bliver modregnet ved køb af en køretur. Billetter kan købes på: www.raesmedhjertet.dk

Der er noget i alle prisklasser

Special kategori - kr. 1.250,- - 5.000,-

Kategori 1 - kr. 1.195,-

Kategori 2 - kr. 695,-

Kategori 3 - kr. 395,-

Alle pengene går til børnene

Alle donationer og penge, der bliver genereret eller kørt ind i forbindelse med dette event går ubeskåret til Julemærkehjemmet Fjordmark. Alle omkostninger bliver afholdt af sponsorerne. Ud over den økonomiske støtte, giver „Ræs med hjertet" børnene fra Julemærkehjemmet Fjordmark en oplevelse for livet, idet de alle får en køretur i en sportsvogn.

"Dagen er en kæmpeoplevelse for børnene. Derudover er vi taknemmelige for, at der er en gruppe mennesker, der via deres interesser og forbindelser vil bruge kræfter på at skaffe midler til Julemærkehjemmet. Det har en stor værdi for os”, siger forstander Lasse Balsgaard, der håber på stor opbakning fra det sønderjyske erhvervsliv. ”Det er et godt sted at netværke eller tage sine medarbejdere med på en oplevelse.”

Der kommer en stribe spændende superbiler

Blandt bilerne i år er bl.a en Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo og en Ferrari 488 Pista.

Se hele listen over biler her

Konkurrencen er slut og vi har trukket 3 heldige vindere:

Tillykke til: 

  • Flemming Nielsen
  • Daniel Jon Christiansen
  • Tommy Østerby

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...