Kæmpe bilshow i Odense: Røg, ræs og drømmebiler

I weekenden går det løs, når Odense danne rammen om et kæmpe bilshow. Her vil der være noget for en hver smag. Var det noget med en 1.300 hestes driftbil eller en 10.000 hestes dragster

8. august 2018 af Bil Magasinet

I weekenden den 11.-12. august trækker der tunge skyer ind over Odense, når Auto Show Denmark inviterer til kæmpe bilshow i Odense Congress Center. Skyerne bliver skabt, når racerbiler og driftbiler fra hele Skandinavien laver køreshows i en stor arena foran messecenteret.

Her vil publikum kunne opleve alt fra danske rallybiler til norske pro-driftere med over 1.300 hk i et inferno af røg og øredøvende motorlyd. Altså den perfekte opskrift på en rigtig sjov weekend. Men ørepropper er en god ting at medbringe, især fordi at Danmarks hurtigste mand, Stig Neergaard, medbringer sin top fuel dragster med 10.000 hestekræfter, og den startes op til showet!

Også indendørs i det store messecenter er der proppet med bil-lækkerier, når Auto Show Denmark slår dørene op for andet år i træk. Her vil der være et stort udvalg af klassiske biler, ombyggede biler, dragracere, spændende dele til biler, gode tilbud og meget mere.

Som noget nyt er der også en hal fyldt med drømmebiler for enhver smag. Her vil blandt andet Sportscar Event kommer med nogle af deres superbiler.

Hvis publikum får lidt for meget kløe i højrefoden, så er det i år muligt at give den gas i arenaen imellem de planlagte køreshows. Odense Gokart Hal arrangerer ræs, hvor det er muligt for bare 100 kr. at komme ud og give den gas mod vennerne. Hvis altså vennerne kan hive væk fra det store F16-fly, som det er muligt at komme ind i og lege Tom Cruise fra Top Gun.

Der kan købes billetter i indgangen eller på nettet. Endagsbilletter koster 250 kr. for voksne og 125 kr. for børn mellem 7 og 14 år. 

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.