copenhagen historic grand prix, porsche
© CHGP

Julegaveidé: Køb billet til Copenhagen Historic Grand Prix 2018

Køb billet inden nytår og få 20 pct. rabat. Sådan lyder tilbuddet til alle biltosser fra CHGP

25. november 2017 af Steen Bachmann

Copenhagen Historic Grand Prix har åbnet billetsalget for 2018 med et ”Early Bird”-tilbud til næste års grand prix, der blandt andet får besøg af en historisk Formel 1-serie. 

Copenhagen Historic Grand Prix 2018 finder sted i weekenden 4.-5. august. Ud over historiske touring cars og alverdens klasser af racerbiler får grnad prixet for første gang besøg af den historiske racerklasse HGPCA, kendt under navnet ”Historic Grand Prix Cars Association” for kørere og ejere af historiske Grand Prix racerbiler. 

Det er en klasse, som hylder racerbiler helt tilbage fra 1920’ernes to-sædes racervogne, og frem til 1960’ernes cigar-formede single-sæde Grand Prix-biler.

Foruden HGPCA forventes et større antal historiske racerklasser ligeledes at stille til start i 2018 sammen med den underholdende OK Mobile 1 Legends Car Cup og den moderne MASCOT Danish Thundersport Championship-serie.

Billetter til CHGP 2018 købes her.

Historic Grand Prix Cars Association, maserati
© Historic Grand Prix Cars Association

Storskærme til alle

Også blandt de mange udstillere på den tidligere Dyrskueplads på Bellahøj i København er der på nuværende tidspunkt en øget interesse for tilstedeværelse til CHGP 2018.

Som en nyhed vil alle tribunepladser have udsyn til opstillede storskærme, hvor weekendens løb kan følges fra kameraerne rundt omkring Bellahøj Park.

I år introducerer Copenhagen Historic Grand Prix ”Early Bird”-billetter til dem, som ønsker at sikre sig deres billet i god tid og samtidig få en rabat på 20 procent i forhold til de almindelige billetpriser, som vil træde i kraft fra årsskiftet.

Early Bird-billetpriser CHGP 2018

Endagsbillet: 240 kr.
Weekendbillet: 415 kr.
Tribunetillæg: 160 kr. pr. dag.
* plus evt. gebyr 

CHGP Billetsalg

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...