Hvad gør du, når du bliver SUR på din CHEF? Kører hans Ferrari over – selvfølgelig...

En lastbilchauffør i USA blev fyret efter kun 4 dages arbejde. Det fik ham op i det røde felt, hvorefter han stjal en lastbil og kørte chefens Ferrari GTC4 Lusso over... Få hele den vanvittige historie lige hér!

12. maj 2020 af Anders Richter

Blev så sur, at han kørte chefens Ferrari over...

Alle kender nok situationen, hvor du er kommet uoverens med din chef. De fleste situationer plejer dog at blive løst i mindelighed, men en sag hos et lastbilfirma udenfor den amerikanske by Chicago har netop spredt sig på de sociale medier med lynets hast. Og grunden er, at en medarbejder angiveligt blev så sur på sin chef, at han endte med at hoppe ind i en lastbil og køre chefens næsten nye Ferrari GTC4 Lusso over. Jep, det er pænt crazy...

Historien er blevet undersøgt af sitet Carscoops, som har dykket nærmere ned i sagen. I følge dem var der tale om en lastbilchauffør, som var blevet hyret af lastbilfirmaet kun fire dage, før episoden skete. I følge flere kilder blev chaufføren sur over, at den lastbil, han var blevet udstyret med til at udføre sit arbejde hos transportfirmaet, var en brugt 2019-model og ikke en fabriksny 2020-model. 

Fyret efter kun 4 dage...

Lastbilfirmaet besluttede efter de kun fire dage at afskedige medarbejderen på grund af samarbejdsvanskeligheder, men at de ville give ham den korrekte kompensation, som han havde ret til. Det fik dog angiveligt medarbejderen til at fare i flint på chefen for biksen, som uden tvivl har en rigtig fin smag i biler. 

Efter at være blevet fyret skulle medarbejderen angiveligt have peget over på den hvide Ferrari GTC4 Lusso, der stod på parkeringspladsen ude foran og spurgt chefen, om det var hans bil, hvortil han bekræftede. Herefter svarede lastbilchaufføren: "Nu skal du se, hvad der sker, når du fucker med mig!", hvorefter han rendte hen til en ulåst lastbil, hoppede ind i den og straks kørte mod chefens Ferrari. Resten af historien kan klart tydes ud fra de skræmmende fotos ovenfor, som du kan swipe igennem. 

RIP Ferrari GTC4 Lusso

Bare lige for at I alle sammen kan se, hvilken italiensk skønhed, der gik tabt, bringer vi ovenfor et billede af en intakt GTC4 Lusso i samme hvide kulør. 

Til info kan vi fortælle, at poltiet i Chicago med det samme blev tilkaldt, og de kom og arresterede manden bag rattet af lastbil. Han vil blive retsforfulgt, for de skader, han havde påført chefens Ferrari – og ikke mindst den lastbil han brugte til at køre den over med. Selv om den dog så rimelig intakt ud. 

Og hvis vores chef, Mikkel Thomsager, læser med, (som jo også har en Ferrari) tør vi godt love, at vi ALDRIG kunne finde på at lave sådan et stunt på redaktionen. Men rygterne går på, at han har indkøbt en ny bil, som vi muligvis godt kunne få gode idéer omkring. Følg med her på sitet og ikke mindst i Bil Magasinet, som du kan købe et abonnement på hér, og husk at abonnere på vores YouTube-kanal (psssst! Det er helt gratis!) hvis du vil høre mere om chefens nye køretøj, når vi er klar til at afsløre købet... 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...