BMW M850i Cabriolet aut.
BMW M850i Cabriolet aut.© Søren Juul

Her er Danmarks dyreste udlejningsbil lige nu

Sixt tilbyder en ret speciel udlejningsbil i ned til én måned. Den såkaldte mini-lease er et alternativ til leasing, hvor du lejer en bil i stedet for at lease den

19. februar 2020


På Bil Magasinet blev vi blæst bagover, da vi lånte en BMW M850i Coupé tur/retur til Le Mans i juni 2019. Den enorme coupé stiller med 530 hk fra BMW's V8'er med biturbo, og er som skabt til lange stints på Autobahn med sin tunge måde at bevæge sig på og LED-lygter med laserlys på fjernlyset, der lyser vejbanen op 600 meter frem.

Test: Hjem fra Le Mans med gassen i bund på BMW M850i

Det har hidtil været umuligt at leje denne type biler i Danmark på grund af de vanvittige bilafgifter, så vil du prøve noget lignende, må du gå til udlejningsselskaber som Sixt eller Avis, der lejer sjove biler ud fra blandt andet lufthavnene i München og Stuttgart. 

Men nu er der så alligevel mulighed for at leje den åbne version af den nye 8-serie. Det kan ske hos Sixt i Hellerup nord for København, der netop har indregistreret en M850i Cabriolet til den såkaldte mini-lease. Det er i praksis almindelig biludlejning i en periode på over en måned - efter en måned falder lejeprisen nemlig mærkbart.

BMW M850i Cabriolet aut.
BMW M850i Cabriolet aut.© Søren Juul


"Det er fedt at kunne give vores kunder muligheden for at holde den vildeste sommerferie, der indtages med storm i en cabriolet. Jeg er faktisk helt overbevist om, at flere vil lease den, for at kunne køre ned ad strandvejen i en åben luksusbil, som de altid har drømt om. Og den drøm vil vi gerne være med til at indfri. Desuden er det sjældent, at den drøm involverer komplicerede og langvarige flex-leasingsaftaler," lyder det fra Joackim Penti Gonella, kommunikationschef hos Sixt.

Prisen for denne type bil løber op

Normalt betyder denne type af performance-bil, at man skal gå på kompromis med anvendelsen som hverdagsbil, men det er ikke tilfældet her. BMW forener sport og luksus på fantastisk vis, som du kan læse i vores test af coupé-versionen af 8-serie.

Bilen kan opleves hos Sixt i Hellerup, Strandvejen 70, og prisen for at leje den begynder ved 96.000 kr. om måneden.

BMW M850i Cabriolet aut.
BMW M850i Cabriolet aut.© Søren Juul

Tilbyder også almindelige lejebiler

Sixt fordobler sin mini-lease forretning i år - og det er ikke kun med dyre biler. Selskabet tilbyder også mini-lease af en række af de mest populære biler, der er på markedet lige nu. 

Ifølge Joackim Penti Gonella er der en simplere årsag til at tilbyde en bil i så høj en prisklasse:

"Der skal være plads til noget sjovt. Når vi nu har muligheden for at tilbyde en så ekstraordinær bil som den nye 8-serie, så ville det være en skam ikke at gøre det. Vi er utrolig stolte af at være dem, folk kommer til, når de mangler et seriøst alternativ til at købe en helt ny bil. Jeg forestiller mig også med denne type bil, at kunder der overvejer modellen, kan have lyst til at afprøve den for eksempel i en måned før et reelt bilkøb."

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...