Her er bilen med det vildeste navn nogensinde

Det sekshjulede monster er bygget til at overleve dommedag - og har et navn, der ikke er for sarte sjæle.

2. september 2021 af Patrick Boje Jensen

Dommedag. Helvedesild. Når de to ord bliver klistret på en bil, kan du nok godt regne ud, at det ikke er en letbenet el-pendlerbil, vi snakker om.

Nej, her har vi fat i en Jeep Gladiator, der er ombygget til et sekshjulet monster på 38 tommer dæk. Men voldsomme ombygninger af Gladiator’en er jo ikke noget nyt. Men denne skiller sig ud med det vildeste navn, vi nogensinde har set på en bil: Apocalypse Hellfire!

Bilen ombygges i Florida i USA (hvor ellers?) og har fungerende sekshjulstræk. Du kan vælge mellem tre forskellige motorer: En 3-liters diesel fra en RAM pickup, en 500+ hestekræfters LS3-V8 eller den allestedsnærværende Hellcat-motor med over 700 hestekræfter. Og med navnetemaet skulle man da være et fjols, hvis man valgte andet end den sidste.

Ifølge producenten refererer det voldsomme navn til, at bilerne kan overleve dommedag.

© Apocalypse

En Apocalypse Hellfire koster fra 150.000 USD (945.000 kr.), men det er inden, du bliver fristet af den nok bedste ekstraudstyrsliste i verden. Den tæller blandt andet ‘Night vision’ (32.700 kr.), LED-lys under bilen (6.300 kr.), 40-tommer offroad-dæk (13.800 kr.) og en ‘Jetski-pakke’ (157.000 kr.).

Få alle de fedeste tests, bilnyheder og meget mere - få 3 numre af Bil Magasinet for bare 99 kr. Aktivér dit prøveabonnement lige her!

Er du bange for, at folk overser dig, når du kører i din grå Apocalyse? Så kan du da få malet den i slidstærk orange maling med lilla detaljer.

© Apocalypse

Apocalypse laver faktisk fire forskellige biler, der alle har vanvittige navne til fælles. Udover Hellfire hedder de Doomsday, Sinister Six og Warlord (billedet).

© Apocalypse

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...