Har du brug for Danmarks bedste toiletlæsning? Vi har løsningen!

Du kender det godt: Du sidder på tønden og har bare brug for noget fedt læsestof om biler. Heldigvis er Årets Biler 2020 kommet på gaden, og du kan få en forsmag hér! Altså på bogen, ikke tøndeturen...

17. juni 2020 af Mathias Brandt

Årets Biler 2020 er landet!

Hvis du har brug for noget godt læsestof til sommerferien eller bare til den daglige tur på tønden, så har Bil Magasinet nu svaret til dig. Årets Biler 2020 er nemlig kommet på gaden, og her er mere billæsning, end nogensinde før.

Sådan her ser de fleste af opslagene ud i Årets Biler 2020. En lille tekst til hver bilmodel, og ikke mindst alle dens specs. Samtidig får du også vores dom over, hvad vi synes om modellen. 

Årets Biler har eksisteret siden 1998

Siden 1998 har Bil Magasinet udgivet Årets Biler, og nu er den 22. udgave på gaden nu. I Årets Biler 2020, får du bunkevis af underholdende og interessant læsning. Her finder du informationer på alt fra de mest eksklusive hyperbiler, der koster over 30.000.000 kr. til Danmarks billigste elbil til 149.000 kr.

Til sidst i bogen kigger vi også tilbage på en af de biler, vi beskrev for 10 år siden i samme opslagsværk. Denne gang kigger vi på Nissan Leaf, som stadig i dag bokser med lidt af de samme problemstillinger. 

Lær alle facts om 391 nye biler

Over 210 sider, kan du læse om 391 forskellige biler, få styr på ladetider i vores nye elbil-guide (vil du have en forsmag på det, så læs vores guide til ladestik eller opladningsguide lige hér) og hold dig opdateret i vores omfattende tekniske lektion, der blandt andet kan hjælpe dig til bedre at forstå mekanik og hvad forskellen eksempelvis er på en hybrid og en plug-in-hybrid, samt meget andet.

Har du brug for lige at få genopfrisket, hvad et McPherson hjulophæng er, eller hvordan en CVT-gearkasse fungerer, så tjek vores dybdegående tekniske leksion.

Den store dataoversigt!

Bagest i Året Biler 2020 har vi samlet en omfattende dataoversigt med informationer på over 1.500 biler.

Køb Årets Biler 2020 hér

Bagest i bogen gennem det rigtige guld sig – i hvert fald hvis du er überbilnørd! Her kan du dykke ned i samtlige data omkring alle nye biler. Det kan du altså få mange timer til at gå med. Go' fornøjelse!

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...