Halv Porsche 911-racer, halv Lego-bil og den kan ses i Danmark lige nu

En helt særlig Porsche 911 bygget halvt i Lego kan den kommende uge ses i Danmark, men skynd dig, for den forlader snart landet igen.

11. februar 2020 af Mikkel Thomsager

I weekenden den 13.-16. februar er der Lego World I København, og her er der efterhånden  tradition for at vise en bil i fuld størrelse bygget i lego. Tidligere har Lego vist en McLaren 720S bygget helt i Lego, men denne gang går de en mere tysk vej.

I år kan du se en Porsche 911 RSR, som dog kun er bygget halvt i Lego. Porsche'n er simpelthen skåret igennem på langs, sådan at den ene halvdel er den originale Porsche 911-racerbil i stål, mens  den anden er bygget i Lego-klodser.

Er du interesseret i flere sjove bilhistorier, så husk at tegne et abonnement på Bil Magasinet ved at følge linket hér!

Bilen er blevet til i et samarbejde mellem Porsche og Lego. Den er ejet af Porsche og har stået udstillet i Volkswagens showroom i Autostadt i Wolfsburg, og den har tidligere været udstillet på Lego World i Holland og til 24-timers løb på Nürburgring i Tyskland.

1.000 timer.

Det har taget over 1.000 timer at bygge Porsche'n, som består af ca. 350.000 legoklodser

Porschen er i øvrigt ikke det eneste bilindslag ved Lego World i Bella Center. Børn og voksne kan selv bygge med på en fire meter lang Lego Friends bus. Man bygger sin egen lille karosseridel, som bliver til en del af bussen, På den måde bygges Lego Friends-bussen op over de fire dage, hvor Lego World finder sted.

Er du interesseret i flere sjove bilhistorier, så husk at tegne et abonnement på Bil Magasinet ved at følge linket hér!

Desuden bliver Lego World rammen om præsentationen af en helt ny type Lego. Lego Dots blev præsenteret den 28. januar ved et arrangement i London, og det vises for første gang på dansk grund til årets Lego World. 

Lego Dots består af små, farverige klodser, som gør det muligt at skabe sine egne unikke kreationer såsom armbånd, smykkeskrin eller mønstrede byggeplader.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...