find gratis teoriprøve
Find en gratis teoriprøve© Getty

Test dig selv: Kan du bestå teoriprøven?

Er du ved at tage kørekort og skal øve dig på teoriprøven, eller vil du gerne se, om du stadig har styr på teorien? Vi har samlet 6 gratis teoriprøver, du kan prøve.

20. oktober 2022 af Patrick Boje Jensen

Bestå teoriprøven

Det kan være nervepirrende at skulle tage sin teoriprøve, når man tager kørekort. Man kan helt sikkert ikke forberede sig for meget. Den bedste måde at øve sig på, er nu engang at tage teoritesten så mange gange som muligt - men hvordan gør man det uden at dumpe en masse gange?

Gratis teoriprøver online

Heldigvis er der en del steder på nettet, hvor du kan tage teoriprøver og teoritest helt gratis. For at gøre det nemt for dig, har vi fundet en række steder, hvor du kan prøve kræfter med teoriprøver helt gratis.

Fælles for alle hjemmesiderne er, at du kan tage én gratis teoriprøve på hjemmesiden, men hvis du vil have flere, skal du betale. Derfor kan du her hoppe fra side til side og tage seks gratis teoriprøver.

OBS: Det er vigtigt at forstå, at teoriprøverne på disse sider ikke er officielle køreprøver fra politiet eller Færdselsstyrelsen, men køreprøver der er sammensat af de private udbydere.

Sådan foregår teoriprøven

Du får 25 spørgsmål, som hver har et tilhørende billede. Ved hvert billede er der fire svarmuligheder. Nogle gange kan der være mere end en svarmulighed, der skal vælges. Alle flueben skal sættes korrekt for at få spørgsmålet korrekt.

Du må ikke have fejl i mere end fem spørgsmål for at bestå teoriprøven, men hvis du har mere end én fejl i det samme billede, tæller det blot som én fejl.

6 gratis teoriprøver online

 • Bedrebilist.dk: Gå til gratis teoriprøve her
 • Kørekortportalen.dk: Gå til gratis teoriprøve her
 • Prøve.dk: Gå til gratis teoriprøve her
 • Teoriklar.dk: Gå til gratis teoriprøve her
 • Trafiktesten.dk: Gå til gratis teoriprøve her
 • Teoritimen.dk: Gå til gratis teoriprøve her

  Politiet eller Færdselsstyrelsen: Hvem står for teoriprøven?

  Den 1. oktober 2021 overtog Færdselsstyrelsen kørekortområdet fra politiet. Det vil altså sige, at det er Færdselsstyrelsen, der afvikler både teoriprøver og køreprøver.

  Lige nu læser andre

  Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

  Måske er du interesseret i...