Inviter din elbil i Biffen, 2017, Drive In Bio i Lynge
Inviter din elbil i Biffen, 2017, Drive In Bio i Lynge © Leaseplan

Gratis forestilling i Drive In bio for elbiler

Prøv Jaguar I-Pace og Nissan Leaf, vind en Tesla en weekend og få repareret stenslag gratis inden filmen. Det er tilbuddet hos Drive In i Lynge nord for København – men kun, hvis du kommer i en elbil

17. september 2018 af Steen Bachmann

Bilmanden Kasper Hjorth er til benzinbiler, men synes, vi skal tage imod ny teknik med åbne arme. Derfor inviterer han og leasingfirmaet LeasePlan til en særforestilling i Drive In bio i Lynge nord for København lørdag 22. september kl. 16 sammen med en række sponsorer.

"For tre år siden fik jeg ideen til at invitere alle med elbil gratis i Drive-in bio. Ved hjælp af sponsorer fik jeg skrabet nogle penge sammen, så alle kom ind gratis og der var popcorn og sodavand til alle. I 2016 var vi 156 elbiler," fortæller Kasper.

I 2017 var 261 elbiler tilmeldt, men desværre var der skybrud og det blev til 146 biler, der så Cars 3. Til trods for det ekstremt dårlige vejr, var de første elbillister på pladsen allerede fkl 15, selvom filmen først startede kl. 20. 


"Stemningen var høj og der blev delt erfaringer omkring biler, opladning og udstyr. I første omgang havde jeg ikke planlagt at afholde ”Elbil i biffen” i 2018, men sponsorer og tidligere deltagere har nærmest plaget mig siden nytår. Så med min arbejdsplads hjælp har vi lavet et endnu vildere program," lyder det.

På lørdag kan man se og prøve den nye Jaguar I-Pace, og vinde en Tesla Model S eller X for en weekend. Carglass kommer og laver stenslag gratis, Nissan kommer med et særtilbud på Leaf, hvor man får tre i stedet for to års gratis strøm med, hvis man køber en Leaf på dagen, og der kommer et elcykelfirma og fremviser og giver prøveture på deres elcykler (hastigheder på op til 45 km/t. 

Afviser du almindelige biler ved indgangen?

"Nu er jeg jo ikke ligefrem Arnold Schwarzenegger (selvom vi deler samme holdning til natur og elbiler), men jeg og de ansatte fra Drive-In bio, Lynge står og hilser pænt på i porten. Der vil kun være adgang for 100 pct. elbiler, altså INGEN diesel, benzin, brint, plug-in hybrid eller hybrid biler. Eneste lille undtagelse er BMW i3 REX. Pt. har vi lige rundet 200 elbiler og der er plads til 350. Alle biler får 2 sodavand og en popcorn. Vi betaler indgang for 2 personer pr. bil. Hvis man er flere, betaler man i porten til Drive-in bio," siger Kasper.

Elbil i biffen 2018

Lørdag 22. september 2018 kl. 16.00 i Drive-in Bio i Lynge

Invitationen gælder for 2 personer i bilen inkl. sodavand og popcorn. Er man flere personer i bilen betales 95 kr. pr. ekstra person ved ankomst.

Filmen der vises er sidste del af Jussi Adler-Olsen krimithrillerserie om afdeling Q. “Journal 64” med Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen har først premiere i biograferne 4. oktober, så du har dermed mulighed for at se den før alle andre.

Porten åbner kl. 16.00, og filmen starter kl. 20.00 – så der er masser tid til at mødes med andre elbils-entusiaster og få ny viden og inspiration på standene.

Tilmelding hos LeasePlan foregår her (kun for elbiler)

Du kan få mange flere gode historier i Bil Magasinet, som udkommer hver måned. Få de første 6 numre af Bil Magasinet direkte ind gennem brevsprækken. Prisen er kun 199 kr. Du sparer 220 kr. Læs mere om det gode tilbud lige her.

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.