Gør drengedrømmen til virkelighed: Ken Block sælger den voldsomme "Hoonitruck"

Nu kan den blive din! Ken Blocks legendariske Hoonitruck er sat til salg og leder efter nye udfordringer - eller bare én der er mand nok til at tæmme de 914 vanvittige hestekræfter.

16. juni 2021 af Emma Steensen

Dækædende og sindssyg

Den har hovedrollen som den ultimative (og skingrende sindssyge) stjerne i både Climbkhana TWO og Gymkhana TEN. Den sætter en ære i at æde dæk til både morgen, middag og aften, godt hjulpet på vej af dens Ford GT Le Mans Prototype 3,5 liters dobbeltturbo V6 EcoBoost motor. Der er selvfølgelig tale om Ken Blocks specialbyggede "one of a kind" 1977 Ford F-150 Hoonitruck.

Vi kunne tilbage i april bringe historien om, at Ken Block havde sat sine to Ford Fiesta samt sin Ford RS200 fra 1986 til salg, og nu er turen altså kommet til den kære Hoonitruck.  

Hoonitruck i din garage?

For den ganske overskuelige sum af 1.100.000 dollars kan du køre Hoonitrucken hjem og parkere den i din garage. Det svarer til over 6,7 millioner kroner og så kan du naturligvis ikke få lov til at køre den andre steder end lukkede baner. Medmindre du i bedste Gymkhana-stil sørger for at få lukket et større område, så du uforstyrret kan give den seriøst gas på offentlig vej. Hvorvidt det danske politi er med på den idé, må du selv stå for at finde ud af. 

Hvis det lykkes dig at finde de der 1,1 millioner dollars som prisen på Hoonitrucken lyder på, kan du glæde dig over at blive ejer af en vaskeægte legende på YouTube. Videoerne med Hoonitruck er set mere end 75 millioner gange af savlende bilentusiaster i hele verden, og det med god grund. Kig med herunder og se om du kan lure nogle af Ken Blocks tricks af. 

Fra Le Mans til YouTube

Hvis du heller ikke helt kan slippe Hoonitruck og bare må eje den, eller du bare er som os andre, der nyder at nørde biler, som vi aldrig får råd til, kan du læse meget mere om Hoonitruck på salgssiden her. Du kan blandt andet læse, at den er bygget af gutterne fra Detroit Speed, som tydeligvis har haft ambitioner som få, da de fik ideen til Hoonitruck og rent faktisk formåede at føre den ud i livet - til glæde og gavn for os alle. 

Den føromtalte motor er faktisk som navnet, Ford GT Le Mans Prototype 3,5 liters dobbeltturbo V6 EcoBoost antyder, hentet direkte ud af Fords Le Mans-udviklingsprogram. Så du får både aner fra Le Mans og YouTube-stjernestatus med i pakken - hvis du altså lige finder den der lille håndfuld penge, der alligevel skal til for at erhverve Hoonitrucken. 

Hvis du heller ikke kan få nok Hoonitruck-nørderi, kan du se videoen med en fin gennemgang af alle dens vanvittige features herunder. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...