Godt nytår!! Her er en Fiat 500 til... 439.000 kr.?!?

Det ligner en Fiat 500, men Abarth har udviklet den sammen med Ferrari. Navnet er Abarth 695 Tributo Ferrari

31. december 2020 af Emma Steensen

Eftertragtet Abarth

Abarth bygger sportslige varianter af Fiats modeller, og står bag forskellige versioner og motorvarianter af Fiat 500 Abarth. 

Fiat 500 er ikke den eneste af Fiats modeller, som har fået kærlig behandling, 124 Spider har også været en tur igennem maskinen og er blevet optimeret på alle leder og kanter. 

Den model der er tale om her, er dog en 500 og den har også fået den helt store tur.

Det er skal ikke være nogen tvivl hvor vi befinder os i verden, når vi sætter os ind i denne 500.

Speciel specialmodel

Den lille Fiat 500 er lakeret i Rosso Scuderia, som henter inspiration fra Ferrari 430 Scuderia. I kabinen bydes man velkommen af paler bag rattet til betjening af den semi-automatiske gearkasse og røde stafferinger på læderkabinen. 

Motorhjelmen gemmer på 180 hk, som nok skal få flytte den lille og lette bil. 

Varianten er kun produceret i 1.199 eksemplarer, hvilket gør den til et samlerobjekt i sig selv og er et oplagt par i kombination med en fin Ferrari 430 Scuderia.

Navnet siger det hele på denne lille Fiat Abarth.

Hurtige heste

Med navne som Competizione, Esseesse og Scorpioneoro er der lagt op til, at det kommer til at gå stærkt, når man sætter sig bag rattet. Abarth sætter en ære i at lave rene køremaskiner og hvis man skal dømme denne lille Ferrari-hyldest af en Fiat 500 alene på udseendet, så er der noget om snakken. 

Den både ser hurtig ud og med 180 Abarth-tæmmede heste, så skal der gå meget galt før den ikke også er hurtig, når først den får lov.  
Prisen er også sat derefter med den nette sum af 439.000 kr. hos MyGarage i Vejle.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...