Ugens Instagrammer: Mød Mads Kluge, der har en vild passion for at fotografere biler

Ugens Instagrammer Mads Kluge er garant for utrolig flotte bilbilleder, som har international standard. Læs om hans bedste biloplevelser og ikke mindst, hvordan han fanger sine fantastiske billeder

27. juli 2017 af Mathias Brandt

Denne uges Instagrammer hedder Mads Kluge. Her på redaktionen har vi længe fulgt hans instagram-profil, hvor han lægger et hav af flotte bilbilleder op.  Til dagligt arbejder han i Humac, men i sin fritid jagter han det perfekte billede med sit Nikon-kamera eller telefon. 

Hans drømmebil er en Porsche 911 GT3 RS 991 (vi forstår ham godt)

Vi synes, at han er en dygtig 'carspotter' med en flot æstetiske sans for billeder og ikke mindst at redigere dem efterfølgende. Vi har fanget ham til et par spørgsmål herunder:  

A post shared by Mads Kluge (@kluge_cars) on

Hvilket af dine Instagram-billeder er din favorit?

Jeg har nogle stykker, jeg er meget glad for, men det billedet jeg tog af en dansk LaFerrari mens jeg hang ud af en Ferrari 360 Stradale er nok det bedste. Oplevelsen og at det blev et godt billede gør det til min favorit. 

A post shared by Mads Kluge (@kluge_cars) on

Hvornår blev du interesseret i biler?

Det har jeg været siden helt lille, min familie går meget op i biler og det har gjort jeg har fået stor interesse for det. Det er først de senere år at jeg er begyndt at gå op i at tage billeder af dem. 

A post shared by Mads Kluge (@kluge_cars) on

Hvad er din bedste biloplevelse?

Synes jeg har oplevet virkelig mange fantastiske ting, der har involveret biler. En af dem var, da jeg var lille og var på Nürburgring til Oldtimer GP. Det var fedt at se så mange specielle biler fra helt gamle til nye blive kørt hårdt på bane. 

Den seneste oplevelse var da jeg kørte med Ferrari til deres 70års Jubilæum fra Vejle til København, fantastisk at se så mange Ferrari samlet i Danmark og en utrolig atmosfære, der var under hele dagen. 

A post shared by Mads Kluge (@kluge_cars) on

Hvilken type kamera bruger du til at tage dine billeder med?

Jeg bruger et Nikon D750 og et Sigma 35mm 1.4 Art og så min telefon

Hvis du skulle anbefale en Instagram-konto man skal følge, hvem skulle det så være?

@Aaltomotive Jeg synes han tager fantastiske billeder og får set meget forskelligt

A post shared by Alex Aalto (@aaltomotive) on

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...