TRE biler til under 200.000 kr, der må trække 2.000 kg på krogen!

Sommeren står for døren, og det samme gør højsæsonen for campingvogne, haveaffald og en række andre aktiviteter, der kræver anhængertræk. Her er tre biler til under 200.000 kr, der må trække 2.000 kg eller mere på krogen!

31. marts 2023 af Emil Winter

Den tjekkiske dieselhakker: Skoda Superb 2,0 TDi Style Combi (169.900 kr.)

Står du og mangler en rummelig, praktisk og ikke mindst billig familiebil, der må trække hele 2.000 kg på krogen? Så er denne dieseldrevne Skoda Superb måske noget for dig. 

Med sit fuldautomatiske 3-zoners klimanlæg, der er garant for en kølig og behagelige kabine, er den tjekkiske stationcar parat til at trække campingvogn og familie rundt i hele landet, når sommerens varme kommer snigende. Og den har selvfølgelig svingbar anhængerkrog.

Superb'en er fra 2016, så Appel Carplay fungerer kun med ledning, men ellers er udstyrslisten omfattende. Den har således også automatisk fartpilot, elektrisk justerbare sæder, 19'' alufælge og meget mere! Til gengæld er den med manuelt gear, hvilket efterhånden er en sjældenhed. 

Du kan trøste dig med, at det er en sej diesel, så du skal ikke skifte så meget gear, når får du er monteret på autobahnen.

Se mere på Biltorvet.dk.

Den stærkeste dreng i klassen: Land Rover Freelander (149.900 kr.)

Skal det være en anelse mere eksotisk end en tjekkisk stationcar, kan det meget vel være, at denne Land Rover Freelander er noget for dig.

Her er der dog tale om en noget ældre bil. Man skal således være mere opmærksom på at tjekke bilens stand, og man må også savne noget af det udstyr, som senere blev standard i alle nye biler. 

Det gælder eksempelvis Apple Carplay. Bilen har dog eget navigationssystem såvel som ordinær bluetooth-forbindelse. Hvor Superb'en måtte nøjes med manuelt gear, får du til gengæld automatgear i denne Land Rover, som også har fuld læderkabine. 

Netop denne Freelander udmærker sig ved et sædvanlig lavt kilometertal, og det ser også ud som, at den har levet et stille, civilt liv. Den har i hvert fald få synlige brugssport, at dømme efter billederne.

Skal du starte dit næste eventyr med denne Land Rover Freelander, kan den besigtiges på Biltorvet.dk. 

Familiekassen: Ford S-Max 2,0 TDCi (190.000 kr.)

Skal du have mere plads i kabinen, er Ford S-Max, et godt bud. Også denne må trækker 2.000 kg, men her er endnu mere plads til hele familien og tilhørende oppakning. 

Også her får du automatgear, men kun almindelig fartpilot og eget navigationssystem. Til gengæld får du semi-automatisk parkeringssystem med parkeringssenor foran og bagved bilen, samt vognbaneassistent og skiltegenkendelse, 20" alufælge, 10.1" digital skærm i instrumentpanel, skiltegenekendelse og automatisk fjernlys.

S-Max fås med syv sæder, men netop dette eksemplar er kun er udstyret med fem sæder, og det kan ikke lige fikses med eftermontering.

Se mere på Biltorvet.dk.

Artiklen er produceret i samarbejde med Biltorvet

Det er redaktionen på Bil Magasinet, der har udvalgt bilerne i artiklen. Annoncerne er alle fra Biltorvet.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...